Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyşti şi antrenori de la echipe din judeţul Constanţa candidează la titlul de „cel mai bun“ pe 2016

ro

09 Dec, 2016 00:00 3383 Marime text
Mai mulţi jucători şi antrenori reprezentând cluburi constănţene au fost nominalizaţi de Federaţia Română de Rugby în anchetele de final de an pentru a desemna superlativele anului 2016. Pe site-ul oficial al FRR se află în desfăşurare un sondaj în care au fost incluşi cei mai buni dintre cei buni (câte cinci nominalizări), votul urmând a se încheia pe 16 decembrie, la ora 23.59.
 
La categoria „cel mai bun jucător din Divizia Naţională“, candidează şi Constantin Gheară (de la CS Năvodari, echipa vicecampioană şi liderul clasamentului la finele lui 2016). Pentru titlul de cel mai bun jucător din Divizia A (eşalonul al treilea al rugby-ului românesc, rezervat seniorilor) este în cursă şi Mădălin Mihalache (de la Tomitanii Constanţa, echipă formată din juniori, care se află pe locul întâi, la egalitate de puncte, 15, cu Dinamo II).
 
Clubul Tomitanii mai are doi reprezentanţi printre nominalizaţii anchetelor de final de an, pe jucătorul Alexandru Alexe, inclus la categoria „cel mai bun junior“, şi pe antrenorul Cristian Cojocaru (care pregăteşte echipa de Divizia A, dar şi celelalte formaţii ale clubului). Cojocaru candidează la titlul de „cel mai bun antrenor de juniori”, secţiune la care primeşte voturi şi Victor Bezuşcu (de la Cleopatra Mamaia). De asemenea, Florin Băcioiu, de la Victoria Cumpăna, este în cursă pentru a fi desemnat „antrenorul anului la mini-rugby“.

Totodată, Federaţia Română de Rugby va acorda şi alte premii: cel mai bun arbitru român în 2016; cea mai bună echipă şi cel mai bun antrenor, categoria copii; trofeul Coalter (cel mai bun oficial de club al acestui an); Hall of Fame; cel mai bun club din România din 2016 (categoria copii, juniori, seniori); cea mai bună echipă din România; premiul pentru întreaga carieră.
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: 

Sabin Strătilă, Gheorghe Grigoraş, Ionel Melinte şi Cristian Cojocaru, nominalizaţi în Ancheta Federaţiei Române de Rugby
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii