Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit!" Răzvan Burleanu rămâne preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. A câştigat alegerile!

ro

18 Apr, 2018 16:49 3484 Marime text
Răzvan Burleanu se menţine în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce a câştigat astăzi alegerile.

Burleanu s-a impus din primul tur, devenind clar acest lucru după ce a trecut de votul 128. 

UPDATE:

S-a anunţat rezultatul votului: Răzvan Burleanu - 168, Ionuţ Lupescu - 78, Marcel Puşcaş - 8, Ilie Drăgan - 0. 

UPDATE: 

La final, cei patru care au candidat au rostit discursurile. 

Numărul meu de telefon rămâne acelaşi. Mulţumesc contracandidaţilor mei pentru participare. Mulţumesc întregii mele echipe pentru modul în care am lucrat în cei patru ani în interesul exclusiv al dumneavoastră. Astăzi, aţi fost foarte fermi şi integri. Sunt mândru că fac parte din această familie. Chiar dacă nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit! Transmit un mesaj de unitate şi către membrii afiliaţi care nu m-au votat, a spus Răzvan Burleanu.   

 

Îl felicit pe Răzvan Burleanu. Le mulţumesc celor care m-au votat, dar şi celor care au avut altă opţiune. Era de datoria mea să vin să pun umărul la dezvoltarea fotbalului românesc. Sper ca în următorii patru ani să aveţi dezvoltarea pe care v-o doriţi şi să beneficiaţi de performanţă, a precizat Ionuţ Lupescu.   

 

Felicitări câştigătorului şi mulţumesc celor care m-au votat. Este ultima mea zi în fotbal. Mulţumesc mult pentru tot, a menţionat Marcel Puşcaş.   

 

În fotbalul românesc vor fi mereu greutăţi. Important e să găsim soluţii. Mulţumesc celorlaţi candidaţi că mi-au oferit onoarea de a le fi alături la aceste alegeri. Doar împreună putem schimba fotbalul românesc, a declarat şi Ilie Drăgan.  


Sursa foto: Facebook (Răzvan Burleanu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii