Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program sportiv în judeţul Constanţa Voleibalistele de la CS Medgidia, primul meci pe teren propriu în Divizia A1

ro

12 Oct, 2019 00:00 1736 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11.00, meciul de rugby Tomitanii Constanţa - Gloria Buzău, din etapa a şaptea a SuperLigii. În clasament, Tomitanii se află pe locul şapte (ultimul), fără niciun punct, în vreme ce echipa buzoiană ocupă poziţia a şasea, cu cinci puncte. Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, se dispută şi partida RC Bârlad (locul 3, cu 6 puncte) - CS Năvodari (locul 2, cu 6 puncte), contând pentru runda a treia a Diviziei Naţionale de seniori.
 
Sâmbătă, 12 octombrie, la Constanţa se dispută şi meciul de baschet feminin Phoenix Ştiinţa Constanţa - Rapid Bucureşti, din etapa a treia a Ligii Naţionale. Confruntarea se joacă în Sala Sporturilor, de la ora 17.00. În aceeaşi zi, de la ora 18.30, formaţia masculină BC Athletic Constanţa susţine partida din deplasare cu CSO Voluntari, din prima etapă a Ligii Naţionale.
 
În etapa a opta a Ligii a 3-a de fotbal, seria secundă, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.00, se joacă derby-ul local CS Medgidia - Axiopolis Cernavodă. Partida este găzduită de stadionul „Iftimie Elisei“ din Medgidia. De la aceeaşi oră, nou-promovata CS Poseidon Limanu-2 Mai joacă în deplasare cu Recolta Gheorghe Doja.
 
O altă nou promovată (în Divizia A1, prima ligă a voleiului românesc), formaţia feminină CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea şi Radu Began) susţine sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 17.00, primul meci pe teren propriu din campionat, întâlnind în Sala Sporturilor „Iftimie Elisei“ CSM Lugoj. În clasament, CS Medgidia se află pe locul 11, fără niciun punct, după ce a pierdut cu 0-3 (16-25, 17-25, 10-25) confruntarea din prima rundă, de pe terenul echipei CSM Târgovişte. CSM Lugoj e a cincea în ierarhie, cu trei puncte. Intrarea la partida de la Medgidia este liberă.
 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Medgidia)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii