Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes dramatic Prima victorie pentru HCM Constanţa în grupele Cupei EHF (galerie foto)

ro

09 Mar, 2015 00:00 1204 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a realizat, ieri, prima victorie în grupa B a Cupei EHF, dispunând pe teren propriu de echipa spaniolă Fraikin BM. Granollers cu scorul de 28-27 (14-11), în etapa a patra a seriei.
 
A fost un succes dramatic. Condusă la două goluri diferenţă în ultimele trei minute, HCM a revenit, iar în minutul 59 scorul era egal, 27-27. Cu 35 de secunde înainte de final, Humet a punctat pentru 28-27, iar portarul Mihai Popescu a apărat apoi foarte bine victoria.
 
„Ne-am dorit foarte mult acest succes, mai ales că trebuia neapărat să câştigăm. Dedicăm succesul tuturor suporterilor care au venit la meci, iar doamnelor şi domnişoarelor le urăm «La Mulţi Ani» cu ocazia Zilei Femeii. Cred că am reuşit să facem un spectacol frumos. Atmosfera a fost senzaţională, demnă de Liga Campionilor. Sper ca şi în următoarele meciuri să vină la fel de mulţi oameni la sală. Acest meci era ca o finală pentru noi. Visul lui HCM continuă în Cupa EHF. Vom trata la fel şi următoarele partide, pe care trebuie să le câştigăm. Pentru un portar e cea mai mare emoţie să stea în poartă în ultimele secunde la un scor favorabil, egal sau un gol avans. Nu pot fi descrise în cuvinte aceste sentimente“, a declarat portarul Mihai Popescu.
 
Pentru HCM, au punctat Cutura - 7 goluri (dintre care 5 de la 7 m), Rakcevic - 7, L. Toma - 7, Humet - 4, Angelovski - 1, Buricea - 1 şi Cristescu - 1. De la oaspeţi, cele mai multe goluri le-a înscris Del Arco Perez - 8. Înaintea celuilalt meci din etapa a patra, St. Petersburg HC (Rusia) - Team Tvis Holstebro (Danemarca), care se dispută astăzi, ierarhia se prezintă astfel: 1. Granollers - 5p, 2. Holstebro - 5p, 3. HCM - 3p, 4. St. Petersburg - 1p. HCM, care are până acum o victorie, un egal şi două înfrângeri, va juca în etapa viitoare cu St. Petersburg HC, în deplasare, pe 16 martie. 

CSU Neptun a pierdut la Zalău

Formaţia feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a pierdut cu 13-20 (7-10) meciul de ieri, din deplasare, cu HC Zalău, contând pentru etapa a 22-a a Ligii Naţionale. Antrenorii constănţeni, Ion Crăciun şi Florin Cazan, au luat însă decizia de a nu deplasa la Zalău patru jucătoare de bază (Andreea Enescu, Mihaela Petrescu, Alexandra Iovănescu şi Adriana Stoian), ţinând cont că la mijlocul acestei săptămâni, joi, de la ora 17.00, CSU Neptun întâlneşte la Constanţa Unirea Slobozia, într-un meci foarte important. În clasament, formaţia constănţeană ocupă locul 13 (penultimul), cu 17 puncte, în vreme ce Unirea se află pe 12, cu 18 puncte. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii