Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecări şi veniri la Gloria Albeşti. Ce amicale a stabilit echipa din Liga a 3-a

ro

31 Jan, 2022 00:00 5046 Marime text
 

 
  • Gloria Albeşti se antrenează în această perioadă pe terenul din Poarta Albă, întrucât la stadionul propriu se desfăşoară lucrări de îmbunătăţire a suprafeţei de joc.
  • În cele 15 partide susţinute până acum în campionat, formaţia din judeţul Constanţa a înregistrat opt victorii, un egal şi şase înfrângeri.
  • Gloria Albeşti dispută primul meci din noul an, în etapa a 16-a, în deplasare cu Recolta Gheorghe Doja.
 
Echipa de fotbal Gloria Albeşti este în pregătire pentru meciurile din 2022 din seria a treia a Ligii a 3-a, campionatul urmând a începe pe 12 martie.
 
Aflată pe locul cinci în clasament, Gloria Albeşti (antrenor, Vasile Enache) se antrenează în această perioadă pe terenul din Poarta Albă, întrucât la stadionul propriu se desfăşoară lucrări de îmbunătăţire a suprafeţei de joc. În lotul de jucători au intervenit unele schimbări, înregistrându-se atât plecări, cât şi veniri. Astfel, au plecat fundaşii Gheorghe Andrescu şi Adrian Sapioniac şi portarul Radu Mirică şi au venit mijlocaşul Marius Fotescu, fundaşul Robert Băjan, atacantul Alexandru Muscă, dar şi portarul Constantin Rotaru (născut în 2005, de la CSA Steaua). De asemenea, la pregătire se află mai mulţi juniori de la Kinder Constanţa, în privinţa cărora urmează a se lua o decizie. Din staff-ul tehnic nu mai fac parte Cristian Carapcea (preparatorul fizic) şi Mihai Mitu (antrenorul de portari), Vasile Enache urmând a fi ajutat în continuare, ca jucător şi antrenor, de Constantin Bumbac, căpitanul echipei.
 
Play-off şi play-out
 
„Pregătirea decurge bine. Avem fixate şi mai multe meciuri de verificare. Concurenţa în lot a crescut. Ne propunem să ne menţinem pe locul cinci, dar, dacă vom avea un culoar favorabil, nu ne vom da la o parte şi de la mai mult“, a declarat Vasile Enache. Din sezonul regular mai sunt de disputat trei etape, după care primele patru echipe vor juca în play-off, iar celelalte şase în play-out. Clasamentul actual arată astfel: 1. CS Afumaţi - 38p, 2. SC Popeşti Leordeni - 31p, 3. Agricola Borcea - 30p, 4. Farul II - 27p, 5. Gloria Albeşti - 25p, 6. Înainte Modelu - 20p, 7. FC Voluntari 2 - 19p, 8. Recolta Gheorghe Doja - 15p, 9. CSM Feteşti - 8p, 10. ACSM Olteniţa - 4p.
 
Primul amical, cu CS Medgidia
 
Gloria Albeşti susţine primul meci din noul an, în etapa a 16-a, în deplasare cu Recolta Gheorghe Doja. În cele 15 partide susţinute până acum în campionat, formaţia din judeţul Constanţa a înregistrat opt victorii, un egal şi şase înfrîngeri, golaveraj 18-20. Până acum, Gloria are fixate şase amicale (pe 5 februarie - cu CS Medgidia, pe 9 februarie - cu Farul Constanţa U-17, pe 16 februarie - cu Kinder Constanţa U-19, pe 19 februarie - cu CS Năvodari, pe 23 februarie - cu Farul Constanţa U-19, pe 26 februarie - cu Gloria Băneasa) şi urmează să stabilească adversari pentru încă două întâlniri de verificare (pe 12 februarie şi pe 5 martie).     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sura foto: Facebook (Gloria Albeşti)

 
Citeşte şi:
 
Liga a 3-a
Gloria Albeşti, succes la scor cu ACSM Olteniţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii