Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep Constanța ”Final de aventură, însă putem spune că obiectivul a fost atins”

ro

06 Nov, 2020 00:00 3551 Marime text
  • Phoenix CSU Simona Halep Constanța a participat la turul preliminar al Cupei României.
  • Echipa de pe litoral a susținut trei meciuri, pierzându-le pe toate.
  • Phoenix CSU Simona Halep Constanța a jucat după două luni de antrenamente, nici un meci de pregătire din cauza pandemiei și o formulă schimbată din temelii față de sezonul trecut.
  
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a încheiat evoluțiile din grupa B a turului preliminar al Cupei României, ediția 2020/2021, clasându-se, după trei meciuri (toate pierdute), pe ultimul loc.
 
Competiția a fost prima oficială pentru noul lot al formației de pe litoral, care a schimbat substanțial efectivul față de sezonul anterior. Având în vedere și lunga pauză cauzată de epidemia de coronavirus, cei de la Phoenix CSU Simona Halep apreciază drept pozitivă participarea în Cupa României.  
 

”Speranțele noastre sunt pe deplin justificate”

    
”Final de aventură pentru noi în ediția din acest an a Cupei României la baschet feminin, însă putem spune că obiectivul a fost atins.
În ciuda celor trei înfrângeri, am avut ocazia de a vedea pentru prima dată nivelul real la care ne aflăm după două luni de antrenamente, nici un meci de pregătire din cauza pandemiei și o formulă schimbată din temelii față de sezonul trecut. Iar concluziile ne dau speranțe, mai ales cele trase după ultimul meci, în care doar ghinionul și efortul depus pe durata întregului turneu ne-au privat de o victorie de moral.
Dar poate că este mai bine că s-a întâmplat așa.
Mai presus de toate, important este că ne-am demonstrat în primul rând nouă că știm să ne mobilizăm, că există potențial în care merită investit și că speranțele noastre la o performanță notabilă în noul sezon al Ligii Naționale sunt pe deplin justificate”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.
 

În două meciuri, au condus la pauză

 
În competiție, formația constănțeană a înregistrat rezultatele: Phoenix CSU Simona Halep - CS Țara Bârsei 2011 Brașov 61-74 (27-24 la pauză; 15-12, 12-12, 17-26, 17-24 pe sferturi), Phoenix CSU Simona Halep - FCC Baschet Arad 51-77 (26-40 la pauză; 6-13, 20-27, 19-17, 6-20 pe sferturi) și Phoenix CSU Simona Halep - CSU Cluj Napoca 60-67 (39-31 la pauză; 18-15, 21-16, 8-19, 13-17). Clasament final: 1. CSU Cluj Napoca - 6p (3 victorii), 2. FCC Baschet Arad - 5p (2 victorii - un eșec), 3. CS Țara Bârsei 2011 Brașov - 4p (1-2), 4. Phoenix CSU Simona Halep - 3p (0-3).
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

Citește și:

Phoenix CSU Simona Halep Constanța, scor strâns în ultimul meci de la Cupa României

Phoenix CSU Simona Halep Constanța, eșec și în al doilea meci de la Cupa României

Înfrângere pentru baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța la debutul în Cupa României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii