Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângere pentru baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța la debutul în Cupa României

ro

02 Nov, 2020 21:45 3056 Marime text
  • Echipa de pe litoral a întâlnit în primul meci din turneul preliminar CS Țara Bârsei 2011 Brașov.  
 
Formația feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a debutat astăzi în turneul preliminar al Cupei României, ediția 2020/2021.

Repartizată în grupa B, ale cărei partide sunt găzduite de Arena de Baschet București, echipa de pe litoral a întâlnit CS Țara Bârsei 2011 Brașov, în fața căreia a cedat cu 61-74, deși a condus la pauză cu 27-24.

Pe sferturi, scorul în partida Țara Bârsei - Phoenix a fost 12-15, 12-12, 26-17, 24-17.

Pentru echipa constățeană au marcat A. McDonald - 16 puncte, A. Beldian - 15p, D. Davis Stewart - 14p, B. Fota - 8p, D. Vați - 6p și N. Mititelu - 2p.

Pauza îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus, tracul începutului de sezon, dar mai ales lipsa meciurilor de pregătire care să ne ajute la sudarea relațiilor de joc ne-au privat de un start cu dreptul în noua noastră aventură.

Chiar dacă am pierdut în teren, în afara lui am câștigat o familie care devine tot mai închegată cu fiecare zi petrecută împreună. Iar asta într-un timp extrem de scurt, în condiții de pandemie și cu un lot schimbat din temelii față de ultimul meci oficial, disputat în primăvară.

Și ca să rămânem într-o notă optimistă, până să apucăm să corectăm greșelile făcute, trebuie să subliniem aspectele bune ale jocului, printre care ușurința cu care am ajuns în poziția de a înscrie, primele double-double reușite de Nikki Alexandria McDonald și Denia Davis Stewart, dar peste toate acestea dorința uriașă de victorie, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix CSU Simona Halep.


În continuare, Phoenix CSU Simona Halep se va duela în grupă cu FCC Baschet Arad (pe 3 noiembrie, de la ora 16.00) și cu CFS U Cluj Napoca (pe 4 noiembrie, de la ora 17.30).

În secțiunea Galerie Foto a acestui articol, găsiți mai multe imagini de la meciul Phoenix CSU Simona Halep - CS Țara Bârsei 2011 Brașov.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii