Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep joacă astăzi cu ACS KSE Tg. Secuiesc

ro

23 Mar, 2022 16:04 1700 Marime text
 
  • Meciul este ultimul din sezonul regulat pentru formația de pe litoral.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța susține astăzi, în deplasare, meciul din Liga Națională cu ACS KSE Tg. Secuiesc, care va începe la ora 18.00.
 
În clasament, echipa constănțeană se află pe locul patru, cu 33 de puncte, după 12 victorii și nouă înfrângeri, în timp ce ACS KSE ocupă poziția a șaptea, cu 31 de puncte, având zece victorii și 11 înfrângeri.
 

Ultimul meci din sezonul regulat ne găsește în mijlocul țării, la Târgu Secuiesc, acolo de unde sperăm să ne întoarcem cu un rezultat care să ne plaseze pe locul 4.
 
Pe lângă faptul că ar însemna o reușită istorică pentru baschetul constănțean, locul 4 ne-ar asigura cu avatanjul terenului propriu în lupta pentru prezența în Final Four-ul Ligii Naționale, este mesajul clubului de pe litoral.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii