Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:30 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Buduru și ginerele său, Dennis Șerban, fondatori ai unei firme la Constanța

ro

01 Nov, 2019 00:00 3405 Marime text
În baza cererii nr. 111728 din data de 3 octombrie a.c. și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Yardenny Business Center SRL.

Potrivit extrasului publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, firma are sediul social în municipiul Constanța, iar ca domeniu principal de activitate figurează „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, acesta fiind și activitatea principală a societății.  Capitalul social e de 200 de lei integral vărsat, total părți sociale: 20 a câte zece lei fiecare.

Cei doi fondatori ai Yardenny Business Center SRL sunt domiciliați în Constanța și au legătură cu fotbalul, sport în care sunt foarte cunoscuți: Petre Buduru și ginerele său, Dennis Șerban (care este și administrator al firmei). Buduru e fost mare fotbalist la Farul Constanța și ex-președinte la clubul constănțean, iar în prezent e unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. Fost internațional, Dennis Șerban a jucat fotbal la echipe precum FC Farul, Steaua, Valencia, Villarreal, Elche, Rapid, Cordoba, Ejido, Petrolul Ploiești, Dinamo sau Larissa, iar la Farul a activat și ca director tehnic.

Citește și:

Fostul fotbalist Dennis Șerban a ieșit din firma socrului său
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii