Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foști președinți ai Farului Petre Buduru, Paul Peniu și Hacic Garabet își serbează miercuri zilele de naștere. Pentru primii doi, bucurie dublă!

ro

29 Jun, 2022 00:00 4120 Marime text

 
  • Prieteni nedespărțiți, Peniu (în prezent președinte al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“) și Buduru, foști jucători ai Farului, sunt născuți și în același an.
 
Trei foști președinți ai Farului Constanța, Paul Peniu, Petre Buduru și Hacic Garabet, își serbează miercuri, 29 iunie, ziua de naștere, iar pentru primii doi bucuria este dublă, ei fiind sărbătoriți și pentru ziua numelui, de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel.
 
Prieteni nedespărțiți, Peniu (în prezent președinte al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“) și Buduru, foști jucători ai Farului, sunt născuți și în același an, ei ajungând miercuri la 69 de ani. Când jucau, cei doi erau și colegi de cameră. O altă coincidenţă care îi leagă pe Buduru și Peniu este legată de data la care şi-au oficializat prin căsătorie relaţiile cu alesele lor, în luna iulie a anului 1977, în aceeaşi zi. Iar coincidenţele nu se opresc aici. Pe 26 decembrie 1979, lui Peniu i s-a născut primul băiat, iar Buduru a devenit tată, având-o pe Mădălina (soţia lui Dennis Şerban), fix la nouă luni după aceea, pe 26 septembrie 1980!

La mulți ani și multă sănătate, Pavel Peniu! Jucător emblematic al Farului, actual președinte al Academiei de Fotbal Hagi, Pavel Peniu împlinește astăzi 69 de ani, este mesajul Farului.

 
Fost rugbyst, Hacic Garabet a fost președinte al clubului de fotbal Farul Constanța timp de șase ani, între 1994 și 2000, iar timp de doi ani (1992 - 1994) a activat ca vicepreședinte, președinte fiind atunci Petre Buduru!

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța și Facebook (Adelina-Bianca Garabet)
 
Citește și:
 
Coincidenţele uneia dintre cele mai trainice prietenii din istoria FC Farul
Cum au devenit Paul Peniu şi Petre Buduru „fraţi siamezi“

 
Fost președinte al FC Farul Constanța. Cum și-a încheiat Hacic Garabet cariera de rugyst
„Aoleu, îl omoară pe tăticuțu!“

 
Fostul preşedinte al FC Farul îşi serbează şi ziua de naştere
Clemenţa şi Hacic Garabet au împlinit 30 de ani de căsnicie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii