Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:57 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist Dennis Șerban a ieșit din firma socrului său

ro

30 Sep, 2014 00:04 3994 Marime text
Asociații Societății M.T.K. Auto Sport SRL, Petrică Buduru, Dennis Georgian Șerban și Gabriel Negoescu au decis prin Hotărârea numărul 2 din 14 mai anul curent, retragerea din societate a lui Dennis Georgian Șerban, care a cesionat la valoarea nominală capitalul său social în valoare de 2.510 lei, însemnând un număr de 251 de părți sociale în cuantum de 10 lei, către Gabriel Negoescu.

În urma cesionării, capitalul social al societății este de 50.250 de lei, echivalentul a 5.025 părți sociale în valoare de 10 lei și se împarte astfel pe asociați: Petrică Buduru – 47.690 lei, respectiv 4.769 părți sociale, Gabriel Neogoescu – 2.580 de lei, respectiv 256 de părți sociale.
Pentru cei doi asociați, participarea la beneficii și pierderi este egală cu participarea la capital.
Societatea are sediul în Constanța pe bulevardul Mamaia, Office 2, numărul 251-253, etaj 4.
Hotărârea numărul 2 din 14 mai a asociaților societății M.T.K. Auto Sport SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României din data de 29 septembrie.

Amintim că fostul fotbalist Dennis Şerban, cel care a antrenat Farul Constanţa, a intrat în 2010 într-o altă firmă a socrului său, Petrică Buduru.
Mai precis, pe 26 iulie 2010, Dennis Şerban a fost cooptat în SC Jepp SRL de către Buduru. În urma cooptării, fostul fotbalist şi actual antrenor a majorat capitalul social al afacerii cu 500 de lei, reprezentând 50% din business. Aşadar, părţile sociale ale SC Jepp SRL au fost împărţite frăţeşte între ginere şi socru. Dennis Şerban, ginerele lui Petre Buduru, şi a fost cununat religios de Cristi Borcea, fostul acţionar la clubul Dinamo, şi de fosta lui soţie, Mihaela.

Aflat în închisoare, condamnat în Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea a rămas apropiat de Petre Buduru, partener de afaceri, şi el, ca şi Borcea, fost acţionar al echipei Dinamo.

Amintim că fostul finanţator al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti se numără printre cei 37 de inculpaţi din Dosarul „Retrocedărilor ilegale“ de la Constanţa, alături de primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Potrivit rechizitoriului din Dosarul Retrocedărilor, pe Borcea îl găsim în calitate de cesionar cumpărător de drepturi succesorale, pus sub urmărire penală pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Ti-a placut articolul?

Comentarii