Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:40 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Statut nou pe care-l deține Petre Buduru în societatea Astra GP Ecologic

ro

03 Oct, 2020 00:00 2510 Marime text
 
  • Petre Buduru este fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul Constanța.
  • Mihaela Daniela Navala a cesionat toate părților sociale pe care le deținea la Astra Ecopetrol.
  • În Adunarea |Generală s-a stabilit și retragerea din calitatea de administrator a Mihaelei Daniela Navala.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 1 septembrie 2020 a Adunării Generale a Asociaților Astra GP Ecologic SRL, firmă care are sediul în Constanța.
Asociații societății erau Petre Buduru și Mihaela Daniela Navala, ambii cu domiciliul în Constanța. Buduru este fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte. În prezent, este unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. În Astra GP Ecologic, Petre Buduru deținea 98% din capitalul social, iar Mihaela Daniela Navala - 2%.
În Adunarea Generală a Asociaților, cei doi au decis:
Articolul 1.1. Cesionarea de către asociata Mihaela Daniela Navala a tuturor părților sociale pe care le deține la Astra Ecopetrol, respectiv 86 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 86o de lei - reprezentând 2% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 2%, către asociatul Petre Buduru, care le acceptă conform Contractului de cesiune de părți sociale nr. 1 din 1 septembrie 2020.

Mihaela Daniela Navala a pierdut calitatea de asociat 

Articolul 1. 2. Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a părților sociale, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 860 lei.
Articolul 1. 3. În urma cesiunii de părți sociale, Mihaela Daniela Navala pierde calitatea de asociat, iar Petre Buduru va căpăta statut de asociat unic în cadrul societății Astra GP Ecologic.
Articolul 1.4. Cedenta, Mihaela Daniela Navala, transmite, iar cesionarul, Petre Buduru, preia activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unei acțiuni de control.

Societatea va fi administrată de Buduru 

Articolul 2. Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 43.250 de lei, divizat în 4.325 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel: Petre Buduru - 4.325 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 43.250 de lei, reprezentând 100% capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 100%.
Articolul 3. Retragerea din calitatea de administrator a Mihaelei Daniela Navala. Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată, având puteri depline, descărcând de gestiune pe vechiul administrator.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Societatea Astra Ecopetrol Petre Buduru a căpătat statut de asociat unic și administrator
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii