Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:57 17 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Schimbări în societatea Jepp SRL. Câte părţi sociale deţin acum asociaţii Dennis Şerban şi Petre Buduru

ro

07 Jan, 2021 00:00 2873 Marime text
  • Asociatul Stone Group SRL s-a retrea din societatea Jepp SRL, cesionând 900 de părţi sociale către asociatul Dennis Şerban.
  • Dennis Şerban preia, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale.
  • Dennis Şerban şi Petre Buduru, ginere şi socru, sunt foşti mari fotbalişti, ambii activând şi la FC Farul Constanţa.
 

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 2 / 16.11.2020 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Jepp SRL.

Stone Group SRL, reprezentată prin Carmen Teseleanu, şi foştii mari fotbalişti Petre Buduru şi Dennis Şerban, în calitate de asociaţi în Jepp SRL, înmatriculată la ORC de pe lângă Tribunalul Constanţa, au hotărât următoarele:
 
  1. Retragerea din societate a asociatului Stone Group SRL şi cesunea, la valoarea nominală, în baza art. 202, alineatul 1, din Legea nr. 31/1990, republicată, către asociatul Dennis Şerban, a unui număr de 900 de părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 9.000 de lei, reprezentând 20% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.
  2. Stone Group SRL transmite, iar cesionarul Dennis Şerban preia, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi/sau către alte persoane fizice sau juridice, datorii de orice natură, existente şi neachitate până la data adoptării prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea, ca urmare a unor acţiuni de control.
  3. Ca urmare a acestor cesiuni, capitalul social al Jepp SRL, în valoare totală de 45.000 de lei, divizat în 4.500 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi distribuit între asociaţi, după cum urmează:
  4. Petre Buduru deţine un număr de 1.800 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 18.000 de lei, cu o participare de 40% la profitul şi pierderea, precum şi la capitalul social al societăţii;
  5. Dennis Şerban deţine un număr de 2.700 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 27.000 de lei, cu o participare de 60% la profitul şi pierderea, precum şi la capitalul social al societăţii.
Celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân nemodificate.

Petre Buduru este socrul lui Dennis Șerban. Ambii au jucat și la Farul Constanța, club la care Buduru a activat și ca președinte. În prezent, acesta e unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. Fost internațional, Dennis Șerban a jucat fotbal la echipe precum FC Farul, Steaua, Valencia, Villarreal, Elche, Rapid, Cordoba, Ejido, Petrolul Ploiești, Dinamo sau Larissa, iar la Farul a activat și ca director tehnic.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

Constanța
Dennis Șerban, în locul lui Petre Buduru, în funcția de administrator al societății Jepp SRL

Ti-a placut articolul?

Comentarii