Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru FC Viitorul, meciul de luni, de la Ovidiu, cu FC Botoşani, e cel mai important din 2018

ro

18 Feb, 2018 15:13 1602 Marime text
FC Viitorul, campioana României, dispută luni, 19 februarie, meciul din etapa a 25-a a Ligii 1, penultima din sezonul regulat.

Aflaţi pe locul cinci în clasament, cu 38 de puncte, jucătorii lui Hagi întâlnesc la Ovidiu, de la ora 20.45, FC Botoşani (locul 8, cu 36 de puncte), ambele echipe fiind în lupta pentru calificarea în turneul play-off.

Ne dorim foarte mult să câştigăm. Va fi un meci foarte greu din toate punctele de vedere. FC Botoşani are experienţă şi s-a întărit în iarnă. Trebuie să facem un meci complet, cu un singur gând: victoria. E o partidă la fel de importantă ca aceea cu CFR Cluj, atunci când am câştigat campionatul, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Partida cu FC Botoşani e foarte importantă pentru noi. E cel mai important meci al Viitorului din 2018. Trebuie să luăm jocul foarte în serios şi să câştigăm. Va fi foarte greu, pentru că şi oaspeţii trag la play-off şi vor da ce au mai bun în ei, a arătat mijlocaşul Alexandru Cicâldău.

Cu o victorie luni, putem fi foarte aproape de play-off, astfel că partida e deosebit de importantă. Sperăm să avem publicul alături în număr mare. M-am integrat rapid la FC Viitorul, unde e un grup unit şi foarte frumos. Am avut două meciuri bune şi sper să continuăm tot aşa, a punctat portarul Valentin Cojocaru.     


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii