Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine vor întâlni CS Medgidia și CSU Neptun Constanța la turneul semifinal al Diviziei A

ro

28 Apr, 2020 00:00 3388 Marime text
În contextul noului program competițional din handbalul românesc, creat din pricina pandemiei de coronavirus, s-a stabilit și cum va continua eșalonul secund (Divizia A). 

Astfel, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină, următoarele meciuri vor fi cele de la turneul semifinal, programate în perioada 12-14 iunie. La băieți, CS Medgidia (locul 1 în seria B) va evolua în grupa 2, alături de CSM Oradea (1D), CS Magnum Botosani (2A) și CS Universitatea Cluj (2C).
„Anunțul vine după ce Federatia Română de Handbal a decis reluarea meciurilor fără spectatori, începând cu luna iunie, anul curent. Primele două clasete din fiecare grupă vor juca turneul final, care va avea loc între 19-21 iunie. Hai, CS Medgidia!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului din județul Constanța. 
La fete, CSU Neptun Constanța (1B) va juca în grupă la turneul semifinal cu ACS Crişul Chișineu-Criș (1D), HCF Piatra Neamţ (2A) și CS Activ Prahova Ploieşti (2C). Primele două din cele două grupe se vor califica la turneul final, la care se dispută promovarea în Liga Națională.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Handbal. Variantele de încheiere a sezonului HC Dobrogea Sud - „Ne-am fi dorit să vă avem în tribună la aceste meciuri“


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii