Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Iacob, inclus în echipa etapei FC Viitorul are meci astăzi în semifinalele Cupei României

ro

04 Apr, 2019 00:00 1645 Marime text
FC Viitorul susţine astăzi meciul tur al întâlnirii din semifinalele Cupei României cu U Craiova. Partida se joacă la Craiova, de la ora 20.00.
Faţă de meciul precedent, 0-0 în deplasare cu Sepsi în play-off, echipa de pe litoral îi va avea la dispoziţie şi pe cei opt jucători menajaţi la Sf. Gheorghe, în perspectiva partidei de Cupă (Ţîru, De Nooijer, Vână, Houri, Băluţă, Calcan, Ianis Hagi şi Drăguş). „Ne gândim la locul trei în campionat şi la Cupă“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, care a mai spus că „e greu să treacă cineva de noi într-o dublă manşă“.
 
În disputa cu Sepsi la FC Viitorul a jucat şi tânărul Paul Iacob, iar evoluţia sa bună l-a propulsat în echipa etapei a treia din play-off-play-out, pe postul de fundaş central!
„Titularizarea sa a fost una dintre surprizele pregătite de Hagi adversarilor. Tânărul fundaş dobrogean s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor“, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de fotbal.
 
Echipa ideală a etapei a treia a fost: Vâtcă (FC Voluntari) - Ricardinho (FC Voluntari), Klimavicius (Dinamo), Iacob (FC Viitorul), Junior Morais (FCSB) - Man (FCSB), Bordeianu (CFR Cluj), Luis Aurelio (Gaz Metan Mediaş) - Montini (Dinamo), Gnohere (FCSB), Rondon (Gaz Metan Mediaş). Antrenor, Mihai Teja (FCSB).
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii