Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește astăzi FC Hermannstadt Paul Iacob - „Vrem să facem un joc bun, să dominăm și să câștigăm“

ro

29 Jul, 2020 07:54 2999 Marime text
  • Meciul FC Hermannstadt - FC Viitorul, se joacă astăzi, de la ora 19.00, în etapa a 12-a a turneului play-out.  

Liderul clasamentului turneului play-out al Ligii 1, FC Viitorul, susține astăzi meciul din etapa a 12-a, întâlnind în deplasare, de la ora 19.00, FC Hermannstadt.

Echipa de pe litoral conduce ierarhia cu 42 de puncte, în timp ce formația din Sibiu se află pe locul patru, cu 28 de puncte, dar cu două meciuri în minus.

Este un meci ca toate celelalte din play-out, foarte dificil. Hermannstadt e singura echipă care ne mai poate depăși matematic, mai au cinci meciuri. E oricum destul de greu și așa. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Cred că va fi o partidă diferită față de cea din tur, echipa din Sibiu joacă mult mai bine acum.  Dar putem câștiga și cred că o vom face, a spus mijlocașul FC Viitorul Aurelian Chițu.

Vrem să facem un joc bun, să dominăm și să luăm toate cele trei puncte. La ultimul meci direct, ne-am impus cu multe goluri, iar acum sperăm în primul rând într-o victorie. Atunci, ei tocmai schimbaseră antrenorul, poate și aceasta a fost o cauză a eșecului la scor. Jucăm încrezători, să câștigăm. Cred că jocul colectiv va face diferența în această partidă, a declarat și un alt fotbalist al formației lui Gică Hagi, Paul Iacob.   

Citește și:

Gheorghe Hagi (FC Viitorul) - „Vrem să continuăm seria bună”

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii