Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nepotul lui Horaţiu Mălăele Roberto Mălăele, de la FC Viitorul, convocat la Naţională, pentru două meciuri cu Turcia

ro

22 Feb, 2018 00:00 3359 Marime text
Trei jucători de la FC Viitorul, mijlocaşii Roberto Mălăele, Ştefan Bodişteanu şi Remus Mihai, au fost convocaţi la echipa naţională Under-15 a României.
 
Formată din fotbalişti născuţi începând cu 1 ianuarie 2003, reprezentativa tricoloră (selecţioner, Adrian Văsâi) va susţine în perioada 28 februarie - 4 martie a.c. un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, urmat de două partide de verificare, în deplasare, cu selecţionata similară a Turciei. Cele două meciuri se vor juca pe 6 martie (la ora 15.00) şi pe 8 martie (la ora 11.00), la baza sportivă „Emirah Sport Complex“ din Antalya.
 
Roberto Mălăele este nepotul cunoscutului actor, regizor, caricaturist şi scriitor român Horaţiu Mălăele! În octombrie 2017, puştiul a devenit, la meciul din 16-imile Cupei României cu CSM Şcolar Reşiţa, cel mai tânăr debutant din istoria echipei de seniori a FC Viitorul, la 14 ani, şase luni şi 26 de zile.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Fotbalişti la Academia Hagi Remus Mihai a marcat la Naţională. Roberto Mălăele şi Ştefan Bodişteanu, coautori la două goluri (galerie foto + video)
 
Nepotul lui Horațiu Mălăele, cel mai tânăr debutant din istoria FC Viitorul! Gică Hagi - „Intră pe teren și demonstrează ce știi!“ (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii