Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul are şase fotbalişti în lotul naţional Under-17 al României pentru Turul de Elită din Belgia

ro

05 Mar, 2020 00:00 2607 Marime text
Echipa naţională Under-17 a României va evolua la Turul de Elită, ultima fază calificativă la Campionatul European. Turul este programat între 25 şi 31 martie, în Belgia.
 
Programul grupei 6, cea în care a fost repartizată România, este următorul: pe 25 martie - ora 16.30, la Eupen (Kehrweg Stadium): Anglia - Georgia; ora 20.00, la Genk (KRC Genk Arena - Stadium B): România - Belgia; pe 28 martie - ora 16.30, la Liege (Academie Robert Louis-Dreyfus): România - Anglia; ora 20.00, la Eupen (Kehrweg Stadium): Belgia - Georgia; pe 31 martie - ora 16:30, la Liege (Academie Robert Louis-Dreyfus): Georgia - România; ora 16:30, la Genk (KRC Genk Arena - Stadium B): Anglia - Belgia. Ora este ora României.
 
Selecţionerul echipei tricolore, Adrian Văsâi, a anunţat un lot de 23 de jucători, dar în Belgia vor face deplasarea doar 20 dintre aceştia, selecţionerul urmând a se decide asupra lotului final după cantonamentul din ţară. Lotul se reuneşte pe 15 martie, iar după o perioadă de pregătire, va pleca în Belgia pe 23 martie. Între cei 23 de convocaţi se află şi şase de la FC Viitorul: Dan Sîrbu, Gabriel Dănuleasa, Bogdan Lazăr (fundaşi), Ștefan Bodişteanu, Roberto Mălăele (mijlocaşi), Luca Andronache (atacant). 
La turneul final, care se va disputa în Estonia, între 21 mai şi 6 iunie a.c., se califică direct câştigătoarele celor opt grupe şi cele mai bune şapte locuri secunde de la Turul de Elită, plus ţara gazdă, Estonia. România U-17 a acces la Turul de Elită după turneul de calificare pe care l-a găzduit şi la care a înregistrat două victorii (1-0 cu Rusia şi 6-0 cu San Marino) şi un eşec (0-1 cu Elveţia).

Sursa foto: Facebook (Echipa nașionalăde fotbal a României)
 
Citeşte şi:
 
România Under-17 s-a calificat la Turul de Elită. Academia Hagi a avut şase jucători convocaţi la turneul de calificare

Şase jucători de la Academia Hagi, utilizaţi în dubla României Under-17 cu selecţionata Ciprului

Şase fotbalişti de la FC Viitorul, stagiu de pregătire în Cipru şi amicale în Israel cu echipa naţională Under-17 a României

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii