Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri amicale Cinci jucători de la FC Viitorul au jucat pentru selecţionatele U-18 şi U-19 ale României

ro

15 Feb, 2018 00:00 1642 Marime text

Echipa naţională de fotbal Under-18 a României (formată din jucători născuţi după 1 ianuarie 2000) a efectuat un stagiu de pregătire în Spania şi a susţinut trei partide de verificare, în compania echipelor similare ale Norvegiei (1-1), Poloniei (1-2) şi Cehiei (1-3). 
 
Selecţionerul selecţionatei tricolore, Florin Bratu, a convocat la această acţiune şi doi jucători de la FC Viitorul, Marius Leca şi Alexandru Pop. Un alt fotbalist al Academiei Hagi care mai fusese convocat este Gabriel Nedelea, însă acesta a ratat prezenţa la lotul naţional din cauza unei accidentări. Pe parcursul turneului, jucătorii de la FC Viitorul au evoluat astfel: în meciul cu Norvegia - Marius Leca - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul, Alexandru Pop - atacant, a fost titular şi a jucat până în minutul 75; în meciul cu Polonia - Marius Leca - fundaş central, a fost titular şi a jucat tot meciul, Alexandru Pop - atacant, a fost titular şi a jucat până în minutul 45; în meciul cu Cehia - Marius Leca - fundaş central, a fost titular şi a jucat până în minutul 45, Alexandru Pop - atacant, a intrat pe teren în minutul 37.
 
FC Viitorul a avut reprezentanţi şi la reprezentativa Under-19 a României, la meciul amical cu selecţionata similară a Irlandei, care s-a impus cu 1-0. Este vorba de fundaşul Robert Neciu şi de mijlocaşii Denis Drăguş şi Radu Vidrăşan. Neciu şi Drăguş au fost titulari, jucând până în minutul 80, Drăguş lăsându-i locul în teren chiar lui Vidrăşan. Selecţionata U-19 a României efectuează un stagiu de pregătire în Spania, iar joi, 15 februarie, de la ora 13.00, va susţine un nou amical cu Irlanda.
 
Sursa foto: frf.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii