Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci tare, duminicã, la Nãvodari Un fotbalist de la Sãgeata a dat probe la Atletico Madrid

ro

03 Nov, 2012 03:16 1837 Marime text
sageata.jpgÎn etapa a 11-a a Ligii a 2-a, Sãgeata Nãvodari, echipa de pe poziţia a patra, cu 15 puncte, întâlneşte pe teren propriu FC Botoşani (locul cinci, 15 puncte), mâine, de la ora 11.00.

Gazdele nu pot folosi patru jucãtori de bazã - Popa, Cheţan, Bold şi Rusu -, toţi accidentaţi, iar absenţa lor va fi de duratã. „Sper sã ne facem jocul nostru şi sã luãm cele trei puncte. Suntem destul de bine pregãtiţi fizic. Important este sã câştige echipa, nu sã nu fiu eu învins, dar şi faptul cã nu primeşti gol duce la victorie. Am mai avut o serie de trei etape fãrã gol, sperãm cã vom continua la fel. Cu Slobozia, a fost lipsã de concentrare, ne-am relaxat la 4-1 şi s-a terminat 4-4. Ne-a costat acel semieşec. Cu douã puncte, eram acum pe locul doi. Însã învãţãm din greşeli", a declarat portarul de 21 de ani al Sãgeţii, Adrian Viciu, care, în urmã cu şase ani, a semnat un contract cu echipa spaniolã Cadiz, club care l-a deţinut în coproprietate cu Real Madrid. Însã dupã ce Cadiz a retrogradat în Liga a treia, Viciu, alãturi de toţi jucãtorii, a fost liber sã plece şi a încercat varianta Atletico Madrid, unde s-a pregãtit trei luni cu juniorii, dar nu a fost oprit.

S-au odihnit în Cupã

„Meci important, contra unei formaţii care este redutabilã în acest sezon. Dar şi noi formãm un grup unit şi valoros şi trebuie sã câştigãm. Fotbalul e plãcut când joci cu adversari pe mãsurã. În partida de Cupã de la Cluj, cu CFR, FC Botoşani nu a folosit patru-cinci dintre titularii de la ultimul meci de campionat. Probabil cã i-a odihnit. Dar ei au un lot numeros. Pot face douã echipe. Au transferat 12 jucãtori de la Bacãu, plus ce au mai avut ei, dar i-au adus şi pe Maghici şi Pãcurar", a spus şi antrenorul Aurel ªunda despre partida cu FC Botoşani.

Principalul Sãgeţii s-a declarat mulţumit de remiza albã înregistratã etapa trecutã de echipa sa, pe terenul Deltei Tulcea. „În conjunctura în care s-a jucat, noi având mulţi accidentaţi şi suspendaţi, este un punct câştigat şi prin prisma faptului cã Delta a pierdut douã în clasamentul adevãrului", a arãtat ªunda. În opinia acestuia, principala favoritã la promovarea în Liga 1 e actualul lider al clasamentului, Sportul Studenţesc, „ai cãrei fotbalişti joacã de mulţi ani împreunã, alcãtuind un mecanism omogen". „În aceastã varã, am anticipat cele cinci echipe care se vor lupta pentru promovare şi am spus cã va fi un outsider. Slobozia vine tare din urmã, are +3 la adevãr şi beneficiazã de jucãtori experimentaţi, precum Gheorghe, Mihalcea sau Lorincz. Plus elanul, ca echipã nou-promovatã", a completat Aurel ªunda.

Dupã meciul cu FC Botoşani, Sãgeata are din nou rundã liberã, astfel cã joi, 8 noiembrie, şi-a fixat un amical cu FC Viitorul, la baza acesteia de la Ovidiu.

Sursa foto: Liga2.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii