Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente sportive, programate în week-end la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

29 Mar, 2019 09:06 1400 Marime text
În  perioada 30-31 martie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
Potrivit IJJ Constanța, sâmbătă, 30 martie,  jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona stadionului „Gheorghe Hagi”, unde va avea loc partida de fotbal  A.S.S.C.S. Farul Constanţa –  A.F.C. Chindia Târgovişte, dar şi la Medgidia, cu ocazia meciului dintre echipele C.S. Medgidia – C.S. Afumaţi.
 
În aceeaşi zi,  oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de rugby A.C.S. Tomitanii Constanţa – C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi C.S. Năvodari –  R.C. Griviţa.
 
Tot sâmbătă, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a patru  meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiţiei Trofeul Telegraf, dar şi a evenimentului  “Te provocăm la mers sportiv”, organizat în Parcul Tăbăcărie.
 
De asemenea, în seara de sâmbătă, se va avea în atenţie asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările organizate pentru marcarea evenimentului „Ora Pământului”, în parcul arheologic din zona Primăriei Constanţa.
 
Duminică, 31 martie, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în staţiunea Mamaia, unde va avea loc evenimentul sportiv „Maratonul Nisipului 2019”.
 
Tototdată, în perioada 30-31 martie, se vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal în sală, ce se vor disputa la Sala Sporturilor, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Liga Old Boys.
 

„Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.
Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Sursa foto: IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii