Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii de la CS Farul Constanța, pe podium la Naționale. Ce spune antrenorul Gheorghe Grigore

ro

27 Oct, 2020 00:00 5113 Marime text
  • CS Farul Constanța a participat cu șapte sportivi la Campionatul Național de la Reșița.
  • Înainte de această întrecere, luptătorii fariști au evoluat și la finala Campionatului Național individual de juniori.
  • Clubul de pe litoral a obținut medalii și la Naționalele de la Târgoviște.

La Reșița s-au desfășurat finala Campionatului Național individual și Campionatul Național Superligă pe echipe seniori la lupte greco-romane, competiții la care a urcat pe podium și CS Farul Constanța.

Gruparea de pe litoral a participat cu șapte sportivi, iar la întrecerile individuale a obținut o medalie de aur, prin Răzvan Arnăut, la categoria 63 de kilograme, și una de bronz, grație lui Iulian Chelărescu, la categoria 82 de kilograme. Totodată, în întrecerea pe echipe, CS Farul a fost a treia. ”Nu sunt mulțumit de rezultate. Nu am obținut nici jumătate din ce preconizam. Însă aceasta este situația, mergem înainte, iar la următoarea finală, la Under-23, sperăm să fie mai bine”, a precizat antrenorul Gheorghe Grigore.
 

Iulian Chelărescu, bronz și la juniori

Înainte de întrecerea de le Reșița, luptătorii fariști participaseră și la finala Campionatului Național individual de juniori (18 - 20 de ani), de la Bacău. Cei trei sportivi de pe litoral care au evoluat s-au clasat astfel: Iulian Chelărescu (categ. 82 kg) - locul 3, Minur Pârvu (categ. 55 kg) și Ștefan Dodiș (categ. 72 kg) - locul 4.
 

”Rezultatul este bun”

Totodată, CS Farul Constanța a participat (cu zece luptători) și la Campionatul Național individual de lupte pe plajă (seniori, juniori, cadeți), care a avut loc la Târgoviște. Rezultatele au fost: la cadeți - Antobio Giurgea (categ. 70 kg) - locul 2 și Sebstian Ilie (categ. plus 70 kg) - locul 2; la juniori - Iulian Chelărescu (categ. 80 kg) - locul 3; la seniori - George Boantă (categ. 70 kg) - locul 2, Nicolae Boantă (categ. 80 kg) - locul 2. ”La cadeți și seniori, CS Farul s-a clasat pe poziția secundă în ierarhia pe cluburi. Rezultatul este bun, felicitări sportivilor!”, menționa Gheorghe Grigore.


În secțiunea Galerie Foto a acestui articol, găsiți și alte imagini de la competiția desfășurată la Reșița.

Sursa foto: Facebook (Gheorghe Grigore)



Citește și:

Răzvan Arnăut și Andreea Ana, în loturile olimpice de lupte ale României. Își reiau și ei pregătirea

„Fii urmașul lor!“ Vicecampionul european la lupte Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, a fost întâi fotbalist

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii