Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I se spune „Micul Tyson” Daniel Handrea, un alt luptător din Fântânele inclus în Team Daniel Ghiță

ro

20 Nov, 2020 00:00 4834 Marime text
  • Daniel Handrea a început sportul de contact cu Radu Medeleanu, beneficiază și în continuare de îndrumarea acestuia, dar se bucură și de sprijinul consistent al lui Daniel Ghiță.
  • Deși are o vârstă fragedă, Daniel Handrea a susținut multe meciuri până acum și s-a făcut remarcat în ring.
  • Pe 27 noiembrie, tânărul din Fântânele va lupta la București în gala „Colosseum”.
 
Asociația Sportivă Viitorul Fântânele, din județul Constanța, mai propune un luptător de mare perspectivă. E vorba de tânărul Daniel Handrea, zis și „Micul Tyson”, care se pregătește și el sub îndrumarea lui Radu Medeleanu, dar și a legendarului Daniel Ghiță.
 
Deși are o vârstă fragedă, Daniel Handrea a susținut multe meciuri până acum și s-a făcut remarcat în ring. Astfel că a fost selectat să lupte și în promoția Colosseum Tournament, în gala care se va desfășura la București, pe 27 noiembrie, începând cu ora 19.00 - „Colosseum XXI”. 
 

„Are o putere de muncă incredibilă”

 
„Abia a făcut majoratul, dar deja se poate lăuda cu 120 de meciuri la amatori, dintre care aproape 100 au fost câștigate!
Daniel Handrea este un nume de care cu siguranță vom auzi mulți ani de acum înainte în competițiile de cel mai înalt nivel. Puștiul din Fântânele are o putere de muncă incredibilă. Posibilitățile financiare nu sunt principalul său atuu, în schimb are norocul să aibă în spate o super echipă de antrenori.
Poreclit „Micul Tyson”, Handrea se pregătește alături de legenda kickboxingului mondial și totodată cel mai titrat luptător român, Daniel Ghiță!
Din echipa puștiului nu lipește nici Radu Medeleanu, pregătit și el de același Daniel Ghiță.
„The Savage Samurai” îl susține pe Daniel Handrea și din punct de vedere economic, așa cum a făcut-o de-a lungul timpului și cu alți sportivi din Fântânele.
Daniel Ghiță este cel mai consacrat sportiv român din circuitele de kickboxing, el având în palmares performanțe deosebite precum o finală de K1, titlul de campion Showtime sau locul 1 în ierarhia Glory”, se arată pe pagina de Facebook a Colosseum Tournament.
 

Un nou pas în carieră

 
În aceast an, Radu Medeleanu, luptător și antrenor la Viitorul Fântânele, a decis să facă un nou pas în cariera sa, demarând o colaborare cu celebrul Daniel Ghiță. Acesta își pune amprenta pe pregătirea lui Radu, pe care îl îndrumă și îl sfătuiește la antrenamente, dar și la meciurile care vor urma. Pe lângă Radu, în Team Ghiță au intrat și alți luptători de la Fântânele, cum este „micul Tyson” Daniel Handrea.
 

„E foarte bun”

 
Acesta a început sportul de contact în localitatea constănțeană, cu Radu Medeleanu, beneficiază și în continuare de îndrumarea acestuia, dar se bucură și de sprijinul consistent al lui Daniel Ghiță, atât la antrenamente, cât și în viață. „Daniel Ghiță e alături de mine și susține sportivii din Fântânele care promit mult și au potențial. Daniel Handrea e foarte bun. Va disputa acum primul său meci la profesioniști, dar are în spate multe partide la amatori și titluri de campion. Băiatul lucrează mult cu Daniel Ghiță. A făcut și stagii de pregătire la București”, a declarat Radu Medeleanu.       
 

„Nu există «nu se poate»”

 
În vârstă de 34 de ani, Radu se declară încântat de lucrul sub îndrumarea lui Daniel Ghiță. „E foarte serios și foarte exigent în antrenament. Lucrez excelent cu el, a adus multe elemente noi în pregătirea mea. Mulți și-ar dori să se antreneze cu Daniel. Cine își dorește să muncească ajunge departe și nu există «nu se poate». Sunt cuvintele lui Daniel, la care subscriu în totalitate. Colaborarea cu Daniel e atât spre binele meu, cât și al sportivilor mei de la sală“, a spus Radu Medeleanu.
 
Citește și:

„Alături de o legendă!“ Luptătorul constănțean Radu Medeleanu se antrenează sub îndrumarea celebrului Daniel Ghiță (galerie foto)

Tânărul Florin Soare, din comuna Fântânele, a luptat în Franța „Sunt mândru că am ajuns să reprezint România. Nu renunțați la visurile voastre!“ (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii