Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are numai 11 ani! Luptătoarea Cristina Telteu, de la AS Viitorul Fântânele „Această fetiță cred că va fi numărul 1 în România!“

ro

02 Jun, 2020 00:00 5091 Marime text

• Cristina Telteu este antrenată la kickboxing la AS Viitorul Fîntânele de Radu Medeleanu  
 
Antrenorul luptătorilor de la AS Viitorul Fântânele, Radu Medeleanu, îi prevede un viitor frumos uneia dintre elevele sale, Cristina Telteu, din Cogealac. Aceasta are numai 11 ani și este foarte serioasă. 
„Această fetiță cred ca va fi nr. 1 in România și nu cred că mă înșel, Să nu lipsești tu o zi de la antrenament, indiferent dacă plouă, ninge sau bate vântul… Pentru ea acestea nu sunt motive de pauză Bravo, Cristina, energia pozitivă a echipei! Rarități așa copii! Sunt mândru că o pregătesc“, a postat Radu Medeleanu pe Facebook. 
Și în perioada de izolare, Cristina Telteu s-a antrenat conștiincioasă acasă, atrăgându-și laudele antrenorului: „Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană. Felicitări, Cristina!“.. Radu Medeleanu a mai menționat că mica sa luptătoare e foarte sârguincioasă. Dimineața, vine prima la sală, de la Cogeala la Fântânele, înainte de deschiderea incintei, iar, până când ajung toți, face o scurtă pregătire individuală. „Are 30 de meciuri până acum. E o sportivă neînfricată, cu reale calități și o perspectivă frumoasă“, arată Medeleanu.

Sursa foto: Facebook (Cristina Telteu)

Citește și:

„Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană!“ Mica luptătoare Cristina Telteu, antrenament „ca-n armată“, la Cogealac (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii