Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, mesaj pentru Gică Hagi „Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa”

ro

16 Apr, 2018 10:15 5274 Marime text
Managerul tehnic al campioanei României, FC Viitorul, Gică Hagi, a vorbit, recent, despre necesitatea construirii unui stadion şi la Constanţa, după ce în multe oraşe, unele mult mai mici decât cel de pe litoral, s-au ridicat arene moderne.

Poate la Constanţa într-o bună zi auzim că se face un stadion. Mai e la vreo comună să se facă un stadion frumos. La Constanţa nu se poate. Sau nu e în plan. Şi sunt la bani… Am auzit de 400 de stadioane, dar nu se aude nimic de Constanţa. Oraşul e prea mic, neimportant! S-a născut unul pe acolo mare fotbalist, cu Academie, ce să-i facem, lasă că a băgat el banii acolo. Iubeşte prea mult fotbalul şi a băgat bani, pe câmp, pe acolo. N-am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă daţi seama unde ne ducem? Dar merg în continuare, cât pot, a spus Hagi. 


Într-un interviu acordat „Gazetei Sporturilor“, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a abordat şi acest subiect.

Eu ţin la Gică Hagi şi o să ţin la el toată viaţa mea, aşa cum ţine, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune şi cu toţii ne dorim să facem un stadion la Constanţa. E nevoie de solicitarea autorităţilor locale. Atunci vom face stadion modern şi la Constanţa, aşa cum se discută şi la Focşani. Dacă autorităţile din Constanţa vor să facă un stadion modern şi sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze şi să argumenteze că îşi doresc. Vă garantez că la Constanţa vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguţa, să vedem care e mai frumos!, a spus Liviu Dragnea în interviu. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii