Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe final, s-a jucat cu garda jos! FC Viitorul - FCSB, meci în Liga 1 la Ovidiu cu două goluri și două cartonașe roșii

ro

21 Apr, 2019 20:44 2022 Marime text
FC Viitorul și FCSB se întâlnesc în această seară la Ovidiu, de la ora 21.00, în etapa a șasea a turneului play-off din Liga 1.

În clasament, FCSB se află pe locul doi, cu 35 de puncte, în vreme ce FC Viitorul ocupă poziția a patra, cu 29 de puncte.

Meciul e foarte important pentru ambele echipe, care urmăresc victoria, FCSB ca să rămână aproape de liderul CFR Cluj, în lupta pentru titlu, iar FC Viitorul ca să se mențină în plasa echipei de pe locul trei, CSU Craiova.

Clasament: 1, CFR Cluj - 41p, 2. FCSB - 35p, 3. CSU Craiova - 33p, 4. FC Viitorul - 29p, 5. Astra Giurgiu - 24p, 6. Sepsi Sf. Gheorghe - 20p.  

Cele două echipe de start sunt:  

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): Cojocaru - Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Achim, A. Ciobanu, Vînă - I. Hagi, G. Ganea, Calcan.

Rezerve: Tordai - Casap, Drăguș, Eric, Boboc, Houri, T. Băluță

FCSB (antrenor, Mihai Teja): Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planici, J. Morais - Nedelcu, L. Filip - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - I. Hora.

Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Moruțan, Momcilovic, R. Rusescu, M. Roman, Teixeira.


UPDATE 16: Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1!

UPDATE 15: 
Se joacă cu garda jos în prelungiri, cu ocazii mari la ambele porți! Planici nu poate înscrie de la 2 metri!

UPDATE 14: FC Viitorul forțează golul victoriei, dar Eric are o execuție stângace din fața porții. Și FCSB ratează în două rânduri lovitura decisivă! Finalul e alert. Ambele formații încearcă să câștige. 

UPDATE 13: În minutul 80, Ianis Hagi egalează, din careu, finalizând o combinație foarte frumoasă între Drăguș și Boboc!

UPDATE 12:
Teixeira are ocazia de a face 2-0, dar trimite în bară! 

UPDATE 11: În minutul 74, s-a restabilit echilibrul numeric pe teren. Este eliminat și Achim, de la FC Viitorul, tot pentru două cartonașe galbene. 

UPDATE 10: În inferioritate numerică, FCSB deschide scorul, prin Gnohere, pe contraatac, în minutul 68! Un minut mai târziu, Gică Hagi îl aruncă în luptă și pe Eric, în locul lui Calcan.

UPDATE 9:
Din minutul 61, Romario Benzar primește cartonaș galben (pentru un fault la Calcan) și, cum mai avea un avertisment (din minutul 26), fundașul dreapta al FCSB este eliminat.  

UPDATE 8:
Mihai Teja mută din nou și face a doua înlocuire, în minutul 56: Gnohere în locul lui Hora. La puține momente după aceea, Boboc îl schimbă pe De Nooijer la echipa gazdă. FCSB ratează și o ocazie, prin Gnohere, care trage pe lângă poartă. 

UPDATE 7: Prima schimbare și la FCSB, în minutul 49, Teixeira îl schimbă pe Florinel Coman.  

UPDATE 6: În minutul 48, Junior Morais trage din afara careului, dar Cojocaru reține fără emoții.

UPDATE 5: A început repriza secundă. La pauză, FC Viitorul a efectuat o înlocuire, Drăguș în locul lui George Ganea.

UPDATE 4: S-a încheiat prima repriză. Cele două echipe sunt la egalitate, 0-0. La ultima fază, Ianis Hagi îl deschide foarte bine pe Ganea în careu, însă atacantul Viitorului nu rezistă în duelul cu Planici și este deposedat.
 
UPDATE 3: Irosește și FC Viitorul o situație importantă, în minutul 21. Calcan alunecă în careu în momentul șutului, din poziție foarte bună, și nu-l poate învinge pe Bălgrădean.
  
UPDATE 2:
În minutul 10, FCSB ratează o bună situație de gol. În urma unui corner, Planici trimite din apropiere în bară!

UPDATE 1: Partida a început. La Ovidiu este prezent și selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, însoțit de unul dintre secunzii săi, Ionel Gane.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii