Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ „El Capo“ Băluţă l-a învins şi pe Luis Espinosa „Sper să te baţi cât mai curând pentru o centură, Fulgere!” (galerie foto+video)

ro

12 Dec, 2016 00:00 6822 Marime text
Boxerul năvodărean Ionuţ Băluţă (22 de ani), multiplu campion naţional la amatori, a realizat, sâmbătă, a patra sa victorie la profesionişti, în Spania (din cinci meciuri disputate), după ce a dispus, la Madrid, de spaniolul Luis Espinosa. 
 
Meciul Ionuţ „El Capo“ Băluţă - Luis „El Ciclon“ Espinosa s-a disputat la categoria 56,700 kg, pe durata a şase reprize. Românul a fost încurajat de o inimoasă galerie, din care a făcut parte şi omul de box din Năvodari Marius Miron. „A fost un meci spectaculos. Susţinătorii lui Ionuţ au fost bucuroşi şi au aplaudat victoria sa clară”, a spus Marius Miron. „Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată. Le sunt recunoscător şi staff-ului meu, şi clubului meu, Promotions Boxing Kas. Am încheiat cu bine anul 2016“, a spus şi Ionuţ Băluţă.

„Ai arătat încă o dată cine e Băluţă. Bravo!”

Pugilistul din Năvodari a primit felicitările prietenilor după această nouă victorie. „Bravo, frate! Succes şi în următorii ani!”, „Felicitări, Bălu! Cât mai multe!”, „Bravo, Ionuţ! Succes în meciurile următoare!”, „Felicitări! Te iubim, Capo!”, „Bravo, fratele meu, ţine-o tot aşa! Succes în continuare! Mă bucur că munca ta nu este în zadar!”, „Felicitări, Fulgere, sper să te baţi cât mai curând pentru o centură!”, Bravo, mii de felicitări!”, „Şi de data asta ai învins, ţi-ai arătat valoarea. Eşti bun la alţii, că în ţara ta nu ai avut loc. Pentru tine, felicitări, pentru săraca noastră ţară bogată, ce să zic… tristeţe!”, „Felicitări, ai arătat încă o dată cine e Băluţă. Bravo!” sau „Felicitări, Capo, eşti şi vei fi numărul 1!”, au fost câteva dintre mesaje.

Decizie contestată

Meciul cu Luis Espinosa a fost ultimul susţinut de Ionuţ Băluţă în acest an. Tânărul boxer se află de anul trecut în Spania, iar până acum i-a învins pe venezueleanul Franklin Varela (la Madrid), pe spaniolii Fernando Suarez şi Victor Villanueva (la Bilbao), în vreme ce meciul pierdut a fost în capitala Spaniei, cu ecuadorianul Jefferson Vargas. Decizia din această partidă a fost contestată însă de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, năvodăreanului.
Sursa foto: Facebook 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii