Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE După revenirea din Polonia, Farul Constanța continuă pregătirea în efectiv complet. Returul cu Sheriff, la Tiraspol

ro

03 Jul, 2023 15:20 1862 Marime text
 
 
După o săptămână de pregătire la Opalenica (Polonia), campioana României, Farul Constanța, revine astăzi la Constanța, unde va continua antrenamentele până la primul joc oficial.

Lotului care s-a aflat în cantonament la Poiana Brașov și apoi în Polonia, la Opalenica, li se vor alaturi la antrenamentele din perioada următoare și ceilalți jucători care au lipsit din diverse motive: Alibec, Băluță, Mazilu, M. Popescu, Larie, Grameni, Borza, Kiki și Mateus.

Farul va începe încă din această săptămână partidele oficiale, sâmbătă urmând să dispute, la Ploiești, Supercupa României cu Sepsi Sf. Gheorghe.

UPDATE:

În turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, Farul va întâlni Șeriff Tiraspol, iar returul se va disputa, pe 18 iulie, având-o gazdă pe campioana Republicii Moldova.

Șeriff a anunțat astăzi că meciurile din cupele europene revin pe stadionul propriu, de la Tiraspol. În ultima perioadă, din rațiuni de securitate în contextul războiului din Ucraina, echipa de peste Prut a jucat la Chișinău, însă acum Șeriff așteaptă ca returul cu Farul să se dispute la Tiraspol.      

Prieteni, vesti grozave! Comitetul Executiv al UEFA a discutat la ultima sa întâlnire solicitarea comună a FC Sheriff și a Federației de Fotbal a Moldovei ca meciurile din cupele europene să revină pe arena principal a clubului. Mulțumită eforturilor conducerii clubului și președintelui Federației de Fotbal a Moldovei, Leonid Olenichenko, meciurile din cupele europene revin la Tiraspol. Totuși, decizia finală la fiecare rundă de calificare va fi luată de UEFA, în funcție de situație, este mesajul de pe pagina de Facebook a campioanei Moldovei.

 ​Pe site-ul oficial al UEFA, astăzi figura drept gazdă a returului, în continuare, stadionul „Zimbru“ din Chișinău.   

 
UPDATE:

Între timp, a fost operată modificarea și pe site-ul oficial al UEFA, care menționează acum stadionul lui Sheriff din Tiraspol ca loc de desfășurare a returului.
 
Sursa foto: 1 - Farul Constanța, 2 - captură uefa.com

Citește și:


Farul Constanța, învinsă de Warta Poznan în ultimul amical din Polonia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii