Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ „El Capo“ Băluţă l-a învins la profesionişti şi pe Victor Villanueva „După acest meci, vine şi KO-ul!“ (galerie foto)

ro

19 Apr, 2016 00:00 2821 Marime text


Boxerul din Năvodari Ionuţ Băluţă, multiplu campion naţional la amatori, a realizat a doua sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri. Aflat de anul trecut în Spania, Băluţă (22 de ani) a susţinut cele două partide la Bilbao, de fiecare dată impunându-se la puncte, contra unor spanioli. Întâi, la debutul la profesionişti, l-a învins pe Fernando Suarez, iar apoi a dispus de Victor Villanueva, al doilea meci fiind la categoria 59 kg.
 
„În a doua partidă trebuia să boxez iniţial cu Dani Calzado, dar acesta s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut urca în ring. Astfel că m-am duelat cu Villanueva, un pugilist extrem de dur, dar pe care am reuşit să-l înving, la puncte, graţie unei evoluţii foarte bune. Eu zic că, după aceste două victorii la puncte, în a treia partidă vine şi KO-ul“, a declarat Ionuţ Băluţă, care are numele de ring „El Capo“.
 
În gala în care a evoluat năvodăreanul, un coleg de-al său de club, Andoni Gago, a evoluat cu succes pentru titlul IBFF. Ionuţ Băluţă va susţine următorul meci cel mai probabil în luna iunie a acestui an.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii