Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ „El Capo“ Băluţă boxează diseară în Spania cu Edwin Tellez (galerie foto)

ro

11 Mar, 2017 00:00 3472 Marime text
Boxerul năvodărean Ionuţ Băluţă (23 de ani), multiplu campion naţional la amatori, susţine, astăzi, al şaptelea meci la profesionişti, în Spania. Pugilistul îl întâlneşte, la Madrid, pe Edwin Tellez (22 de ani), din Nicaragua, la categoria 56 kg. Gala din care face parte această partidă începe la ora locală 19.00 (20.00 în România). „Sunt foarte pregătit să obţin un nou succes”, a declarat Băluţă.
 
Tânărul pugilist din România, căruia în ring i se spune „El Capo“, se află în Spania din 2015, iar în cele şase meciuri susţinute până acum la profesionişti a realizat cinci victorii, învingându-i pe ecuadorianul Jefferson Vargas, pe venezueleanul Franklin Varela şi pe spaniolul Luis Espinosa (la Madrid), iar la Bilbao, pe alţi doi spanioli, Fernando Suarez şi Victor Villanueva.
 
Singura înfrângere a fost în primul dintre cele două partide cu Vargas, însă decizia din acel meci a fost contestată de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, năvodăreanului. Ulterior, Ionuţ şi-a luat revanşa.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Băluţă) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii