Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Dănciulescu preia funcţia de delegat la SSC Farul Constanţa

ro

08 Nov, 2018 14:39 3000 Marime text
După cum se ştie, întrucât a folosit un jucător, Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare, echipa de fotbal SSC Farul Constanţa a pierdut la masa verde, cu 0-3, meciul cu CS Mioveni, încheiat la egalitate pe teren, 3-3. 
 
În urma acestei situaţii, Alexandru Anghel, delegatul SSC Farul, şi-a dat demisia, iar atribuţiile acestuia vor fi preluate de Ionel Dănciulescu, sosit la echipă la team manager.

Sâmbătă, de la ora 11.00, SSC Farul joacă în campionat în deplasare cu Daco-Gerica Bucureşti, iar partida a fost prefaţată de preşedintele executiv Marcel Lică şi de fundaşul Gabriel Frîncu.

Ne bucură atitudinea jucătorilor din ultimele partide. Echipa e în creştere. Cu Daco-Getica putem câştiga, dacă ne vom exprima la nivelul din ultimul timp şi vom avea mai multă atenţie în apărare, a spus Marcel Lică.

Suntem pe un drum bun, ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi mergem optimişti, la victorie, la Daco-Getica. Vrem să facem un meci consistent şi să scoatem maximum din această partidă, a precizat Gabriel Frîncu.


Sursa foto: 1 - Facebook (FC Farul Constanţa), 2 - ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii