Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Dănciulescu nu mai activează la SSC Farul Constanţa

ro

22 Nov, 2018 16:35 3692 Marime text
Venit la echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, la propunerea finanţatorului Ciprian Marica, la începutul lunii trecute, ca manager sportiv, fostul atacant Ionel Dănciulescu nu mai activează la nou promovata în Liga a 2-a, decizând să se despartă de gruparea de pe litoral.

Din păcate, Ionel nu a avut răbdare. Nici vorbă că ne-am fi certat sau că nu ne-am fi înţeles. El voia să vadă unele schimbări rapide la Farul, dar, deocamdată, lucrurile se mişcă destul de greu. Nu e simplu. Îi dorim succes în ce şi-a propus în continuare, a declarat Ciprian Marica.   

A fost o decizie de comun acord între mine și Ciprian. Este un proiect în care eu cred.  Am încercat să fiu alături de echipă, de Grigoraș, dar probabil sunt pretențios sau văd eu lucrurile într-o anumită direcție. Lucrurile se mișcă acolo foarte încet. E nevoie și de sprijinul autorităților locale. Decizia a fost luată de săptămâna trecută și vreau să-i mulțumesc. Am încercat să-l ajut, îi urez succes și sper să pună echipa pe picioare, dar are nevoie de ajutorul autorităților locale. Doar promisiuni, discuții, nimic palpabil. Doar declarativ. Am discutat cu Ciprian, și-ar fi dorit să continui, dar după cinci ani la Dinamo, am sesizat că la Farul lucrurile se mișcă într-o anumită direcție, care nu-mi convenea mie. Am spus cum aș fi vrut eu să funcționeze clubul, dar îmi doresc ceva mai mult, a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport 1, citat de digisport.ro.

FC. Farul Constanța îi mulțumește domnului Ionel Dănciulescu pentru colaborare și îi urează succes în continuare. Forza Farul!, este mesajul de pe pagina de Facebook FC Farul Constanța.


Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii