Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitație pentru suporteri Baschetbalistele de la Phoenix, meci important la Constanța cu CSM CSU Oradea

ro

16 Feb, 2018 00:00 1590 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Constanța susține duminică, 18 februarie, primul meci pe teren propriu din 2018, întâlnind CSM CSU Oradea, în faza semifinală a Ligii 1. Partida va fi găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 12.00.
Confruntarea a fost prefațată ieri, de Cristian Mănăstireanu (președintele clubului), Predrag Stanojcic (antrenorul principal) și jucătoarele Gabriela Măgurean și Mădălina Geleriu, transferate în această iarnă, care se vor afla duminică la prima evoluție în fața propriilor suporteri de când au ajuns la echipă.
 
„Întâlnim un adversar puternic. Formația oaspete a făcut și ea transferuri și are planuri importante ca și noi, dar sperăm ca fetele să se mobilizeze și să obțină o victorie, prin care să ne ușurăm drumul spre turneul final. Este important să câștigăm cu un punctaj confortabil, întrucât mai este și meciul retur. Au venit mulți spectatori la meciurile noastre de la Constanța, feedbackul fiind unul neașteptat, și ne bazăm pe o asistență importantă și la meciul de duminică. Ne numărăm printre favoritele la calificarea la turneul final. Toți de la echipa noastră avem în cap să promovăm. Beneficiem de o oportunitate, pe care sperăm să o fructificăm. Vrem să ne îndeplinim visul“, a spus Cristian Mănăstireanu. 

Fiecare meci e ca o finală 

Phoenix Constanța a câștigat ambele meciuri jucate pe teren, în turneul semifinal (în deplasare), 86-52 cu CSM CSS Ploiești și 82-58 cu ACS KSE Tg. Secuiesc, iar duminică vizează un nou succes. „Tratăm meciul la victorie, ca pe oricare altul. Fiecare partidă e importantă pentru noi, ca o finală, întrucât alcătuim o echipă tânără. Dacă vom juca precum am plănuit, va fi bine. Trebuie să o luăm pas cu pas“, a arătat Predrag Stanojcic.

Baschet de calitate 

„Duminică va fi cel mai greu meci de când am venit eu la echipă. Sperăm să avem o evoluție bună și să producem un baschet de calitate. Așteptăm spectatorii în număr mare la meci“, a precizat Gabriela Măgurean. „Am venit la Phoenix ca să ajut la promovare. Îmi place la Constanța, echipa e competitivă. Avem meci greu duminică, contra unei formații care vizează și ea promovarea, dar sperăm să ne impunem“, a punctat Mădălina Geleriu.
 
La meciul de duminică, de la Phoenix este indisponibilă Denisa Fota (care a încheiat sezonul, după ce a fost operată în urma unei rupturi de ligamente). În schimb, Bianca Fota și Selena Kirberg s-au refăcut după ce au suferit entorse.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii