Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângerea HC Dobrogea Sud cu Holstebro George Buricea - „Puteam mai mult. Pe alocuri, am părut o echipă fără nerv“

ro

25 Mar, 2019 00:00 1760 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a pierdut, scor 22-28 (8-16), disputa de pe teren propriu cu formaţia daneză Holstebro, din grupa C a Cupei EHF, iar acest eşec a risipit speranţele HCDS de calificare în sferturile competiţiei continentale, de pe locul doi în serie.
Ambele echipe luptau pentru acest obiectiv, iar victoria de la Constanţa menţine Holstebro în cursa pentru depăşirea grupei. „Era un meci foarte important pentru echipa noastră şi pentru Constanţa. În prima repriză, am comis multe greşeli şi am ratat din situaţii clare, având în faţă un portar foarte bun. Am încercat totul, dar o echipă din Danemarca penalizează orice eroare. O diferenţă de şase - şapte goluri e greu de recuperat. Am avut o şansă foarte mare, dar nu am atins nivelul optim pentru a câştiga“, a declarat antrenorul principal al HC Dobrogea Sud, Zvonko Sundovski.  
 

„Trebuia să ne batem mai mult“

 
„Nu ne aşteptam la o asemenea diferenţă de scor. Meciul s-a pierdut în prima repriză. Au fost prea multe ratări unu la unu cu portarul. Am intrat în panică, ne-am grăbit şi asta a fost. Portarul lor a prins o zi extraordinară. Plec cu un gust amar de la meci. Am simţit că puteam mai mult. Chiar dacă am pierdut, trebuia să ne batem mai mult, să ne fi dăruit mai mult. Pe alocuri, am părut o echipă fără nerv. Publicul a fost alături de noi, îi mulţumim. A arătat că rămâne alături de performanţă. După atâtea victorii, era şi păcat să nu vină la sală“, a punctat şi veteranul George Buricea.
 

„Caracterele se văd la greu“

 
În ultimul meci din grupa Cupei EHF, HC Dobrogea Sud va juca în deplasare contra liderului FC Porto Sofarma, pe 30 martie. Echipa de pe litoral se va concentra în continuare pe campionat, în care se află pe primul loc, cu două etape înaintea încheierii sezonului regulat. „Până una-alta, am intrat în grupe în Cupa EHF, care a fost obiectivul nostru. Pentru prima participare în grupă a noii echipe a Constanţei evoluţia a fost meritorie. Toate meciurile din campionat care vor urma vor adevărate finale pentru noi. Am avut o perioadă foarte bună, sperăm să fie la fel şi în continuare. Trebuie să rămânem uniţi şi concentraţi. Caracterele se văd la greu. Vom avea meciuri foarte dificile, pe care trebuie să le câştigăm şi să ne îndeplinim obiectivul“, a spus George Buricea. 
 

Meci contra celei de-a doua clasate

 
În etapa a 25-a a Ligii Naţionale, HC Dobrogea Sud (locul 1, cu 60 de puncte) va întâlni în deplasare a doua clasată, cu 56 de puncte, CSM Bucureşti. Partida se joacă miercuri, 27 martie, de la ora 17.30, în direct la TVR HD. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii