Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:13 18 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţii despre biletele de acces la meci FC Viitorul întâlneşte la Ovidiu liderul neînvins al Ligii 1, Gaz Metan Mediaş

ro

11 Sep, 2019 00:00 727 Marime text

Etapa a noua a Ligii 1 aduce la Ovidiu, ca adversar al FC Viitorul, liderul campionatului, Gaz Metan Mediaş, singura echipă rămasă neînvinsă în întrecere. Echipa pregătită de Edi Iordănescu are cinci victorii şi trei egaluri în opt partide, golaveraj 17-6 şi 18 puncte. Aflată pe locul patru în ierarhie, FC Viitorul are un singur eşec, venit în deplasare cu FCSB, în etapa trecută, linia de clasament a trupei lui Gică Hagi fiind: patru victorii - trei egaluri - o înfrângere, golaveraj 19-9 şi 15 puncte. Meciul FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş se joacă luni, 16 septembrie, de la ora 21.00.
 
Biletele de intrare la meci se vor putea achiziţiona la preţurile de: 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a, 10 lei - la peluze. Conform Legii 04/2012, o persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Acestea se pot procura prin reţeaua bilete.ro şi în reţeaua parteneră (Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone), începând de joi, 11 septembrie, de la ora 10.00. Online, pe bilete.ro şi pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare, deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.
În ziua meciului, la stadion se vor comercializa bilete de acces la casele de bilete, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.
 
Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribune să fie făcut în intervalul orar 20.00 - 20.30, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga 1), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.
 
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator. De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
 
Spectatorii sunt rugaţi să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe bilet. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribune decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat. Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
 

Transport pentru suporteri

 
Şi la meciul cu Gaz Metan Mediaş FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, 16 septembrie, la ora 19.45, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Sondaj de opinie Credeţi că, în meciul de la Ovidiu cu FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş va suferi prima înfrângere stagională în Liga 1?

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii