Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În meciul cu Cerno More Varna, Farul Constanța își prezintă lotul pentru noul sezon

ro

07 Jul, 2021 11:49 4783 Marime text
 
  • Pentru această partidă, vor fi puse în vânzare bilete la 50% din capacitatea stadionului central din cadrul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu. 
 
Farul Constanța va întâlni sâmbâtă, 10 iulie, de la ora 19.00, echipa bulgară Cerno More Varna, în ultimul meci de pregătire înaintea startului în sezonul competițional 2021 / 2022.

Cu această ocazie, va avea loc și prezentarea lotului formației de pe litoral pentru campionatul următor. 

Vor fi puse în vânzare bilete la 50% din capacitatea stadionului Central din cadrul Academiei de Fotbal Hagi. 

Prețul biletelor pentru acest meci este următorul: tribuna 0 – 50 de lei, tribuna 1 – 40 de lei, tribuna 2 – 30 de lei, peluze – 20 de lei. 

 

Toți cei care își vor achiziționa bilete, online sau la stadion, vor primi din partea clubului nostru o eșarfă!, anunță Farul Constanța.
 

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro, dar și în ziua jocului, de la casieria stadionului, începând cu ora 17:00.

Accesul spectatorilor la meci va fi permis începând cu ora 17:30. 

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal: 

  1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii