Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În meciul cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, FC Farul speră să obţină prima victorie în deplasare din acest sezon

ro

10 Oct, 2019 11:22 1587 Marime text
FC Farul Constanţa susţine sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11.00, partida din etapa a 11-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

În clasament, FC Farul ocupă locul opt, cu 15 puncte, în vreme ce adversara sa se află pe poziţia a zecea, cu 14 puncte.

Pentru acest meci, echipa de pe litoral îl are în continuare indisponibil pe Moldovan, accidentat.

Având în vedere că Viitorul Pandurii a învins Rapidul şi a făcut egal cu Concordia Chiajna, partida se anunţă grea, dar eu sunt optimist şi cred că putem obţine prima victorie în deplasare din acest sezon. Mă bucur că vom juca pe un teren bun, care nouă ne convine, fiind o echipă care pasăm. Îmi doresc să jucăm bine şi să câştigăm, dar, până la urmă, importante sunt punctele. Vrem să legăm două victorii. Întrecerea e lungă şi trebuie să avem constanţă, să jucăm cu atitudine şi determinare. Noi evoluăm mereu la victorie, aceasta e filisofia mea, a declarat Ianis Zicu, antrenorul Farului.

Vom avea un meci greu. Viitorul Pandurii a învins CSM Reşiţa cu 7-1. E şi o deplasare foarte lungă, dar suntem încrezători că vom sparge gheaţa şi în deplasare. Ne-am mai închegat ca echipă şi vrem să aducem puncte mai multe şi de pe teren străin, a punctat şi mijlocaşul Alexandru Stoica.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii