Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce regiune a fost repartizat judeţul Constanţa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

ro

24 Jan, 2020 00:00 4101 Marime text
Federaţia Română de Fotbal a stabilit datele de disputare a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.
 
Campioana judeţeană va participa la o întâlnire tur-retur cu o echipă omoloagă, datele fiind: 13 iunie 2020, ora 18.00, turul, şi 20 iunie 2020, ora 17.30, returul. În conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării şi ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, se împart cele 42 de asociaţii, rezultând şapte regiuni. Constanţa a fost repartizată în Regiunea 7, Sud Est, alături de Brăila, Galaţi, Tulcea, Buzău şi Vrancea. În acest moment, pe locul întâi în Liga a 4-a a judeţului Constanţa, la seniori, se află, cu 43 de puncte, CS Agigea, care devansează pe podium Viitorul Fântânele şi CS Năvodari (ambele cu câte 42 de puncte).
 
Ultima campioană a Ligii a 4-a constănţene, CS Poseidon Limanu 2 Mai, a avut succes la baraj, dispunând, în luna iunie a anului trecut, cu o dublă victorie (2-1 în deplasare, 6-1 acasă), de reprezentanta judeţului Constanţa, Pescăruşul Sarichioi. În turul Ligii a 3-a apoi, Poseidon a evoluat bine pentru o nou promovată, fiind cel mai bine clasată dintre echipele din judeţul Constanţa, pe locul opt, cu 20 de puncte.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (AJF Constanța)
 
Citeşte şi:
 
Fotbalul judeţului Constanţa CS Agigea, CS Năvodari, CS Peştera, AS Pelinu Gold 2019 şi Viitorul Cuza Vodă au încheiat anul pe locul întâi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii