Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:57 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gloria Albești a obținut în premieră promovarea în Liga a 3-a (galerie foto + video)

ro

01 Aug, 2020 20:02 4987 Marime text
 
  • Echipa de fotbal din județul Constanța s-a clasat pe primul loc în grupa B a Regiunii 7 de la baraj.
 
Reprezentantele județelor Constanța și Buzău, Gloria Albești și CSM Rm. Sărat, s-au întâlnit, astăzi. pe stadionul „Oțelul“ din Galați, în meciul din grupa B a Regiunii 7 de la barajul de promovare în Liga a 3-a de fotbal.

La finele timpului regulamentar de joc, scorul a fost 0-0, ambele formații primind câte un punct, care li s-a adăugat celor trei obținute de fiecare la masa verde, în urma neprezentării la baraj a reprezententei județului Tulcea.
  
După încheierea timpului regulamentar, s-au executat lovituri de departajare, pentru stabilirea echipei care va încheia grupa pe prima poziție. Gloria Albești s-a impus cu 4-3, astfel că a ocupat locul întâi în grupă, și a realizat performanța promovării, în premieră, în Liga a 3-a!

Gloria Albești (antrenori, Ionel Melenco și Ionuț Ilie) a început meciul cu: David Gârniță, Răzvan Arteni, Ilie Ionuț (cpt.), Adelin Cristea, Alexandru Boț, Cornel Ciobanu, Adrian Moga, Ciprian Loloț, Mihai Zugravu, Vasile Șicu, Marian Canțur. Au mai jucat Valentin Găiceanu, Daniel Simion, Tănase Halep și Marius Busuioc.

 Adversarii au avut ocazii mari în timpul partidei și se puteau impune în 90 de minute. Am irosit și noi două situații, dar CSM a avut ocazii mai multe și mai clare. Noi l-am avut însă în zi mare pe portarul David Gârniță, care a fost eroul meciului, atât în timpul în timpul regulamentar, cât și la penalty-uri, unde a apărat o lovitură de departajare. Cei de la Rm. Sărat au ratat două lovituri de la 11 m, cea apărată de Gârniță, iar la cealaltă au trimis în bara transversală. David Gârniță e un junior născut în anul 2002, pe care l-am adus în iarnă de la Brașov. E un portar pe care ne bazăm și care va avea un viitor frumos, a declarat Irinel Resmeriță, președintele Gloriei Albești.


Sursa foto: Facebook (CS Gloria Albești)

Citește și:

Sâmbătă e meciul cel mare Gloria Albești joacă pentru promovarea în premieră în Liga a 3-a (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii