Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce program au Farul Constanța II și Gloria Albești în turneele play-off / play-out ale Ligii a 3-a

ro

04 Apr, 2022 00:00 2253 Marime text

 
  • La finele sezonului regular, Farul Constanța II s-a clasat pe locul trei, iar Gloria Albești a ocupat poziția a cincea.
  • În play-off, se va juca tur - retur - tur, după care, la final, echipele clasate pe primele două locuri vor susține în manșe semifinale (tur - retur), meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 2. 
  • În play-out, se vor disputa meciuri tur - retur, iar la final cel mai slab loc opt dintre cele zece serii și ocupantele locurilor 9 și 10 vor retrograda direct în Liga a 4-a. 
 
Reprezentantele județului Constanța în seria a treia a Ligii a 3-a de fotbal, Farul Constanța II și Gloria Albești, își continuă parcursul în campionat, în partea a doua a acestuia.
 
În sezonul regular, Farul II s-a clasat pe locul trei și s-a calificat în play-off (fază în care vor evolua primele patru), iar Gloria Albești va evolua în play-out, după ce a ocupat prima poziie sub linie (cinci). Clasamentul final din sezonul regular a fost: 1. CS Afumaţi - 45p, 2. SC Popeşti Leordeni - 38p, 3. Farul II - 33p, 4. Agricola Borcea - 33p, 5. Gloria Albeşti - 28p, 6. FC Voluntari 2 - 23p, 7. Înainte Modelu - 21p, 8. Recolta Gheorghe Doja - 20p, 9. CSM Feteşti - 14p, 10. ACSM Olteniţa - 4p. În ultima etapă, în meci decisiv, Farul II și Gloria Albești s-au întâlnit la Ovidiu, iar „marinarii“ au câștigat cu 4-0, mergând astfel în play-off.
 
„Suntem foarte bucuroși că ne-am atins un prim obiectiv. Am făcut o primă repriză foarte bună, reușind să înscriem trei goluri. După aceea, s-a văzut o ușoară oboseală a jucătorilor noștri, pentru că au fost pe drumuri, la echipele naționale, unde ne-au făcut mândri, reprezentându-ne așa cum ne așteptam. În play-off, vom lua fiecare meci în parte și-l vom trata foarte serios, așa cum am încercat să facem la toate partidele. Vrem să câștigăm fiecare întâlnire“, a declarat pentru Farul TV Sorin Rădoi, antrenor al Farului II, alături de Stere Banoti.   
 
În play-off, se va juca tur - retur - tur, după care, la final, echipele clasate pe primele două locuri vor susține în manșe semifinale (tur - retur), meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 2. Adversarele vor fi echipele de pe pozițiile 1 și 2 din seria a patra a Ligii a 3-a. Câștigătoarele celor două semifinale își vor disputa finala (în dublă manșă), iar echipa care va avea câștig de cauză va promova în eșalonul secund.
 
„Acesta era obiectivul de la început (n.r. calificarea în play-off), suntem fericiți că l-am îndeplinit. Acum vin meciurile foarte grele și sperăm să ne clasăm la final în primele două. Mă antrenez la antrenamente la lovituri libere și uite că vin golurile și la meciurile oficiale. Mă bucur tare și pentru această reușită.  Muncim în fiecare zi și eu zic că putem încheia în primele două. Pentru asta ne pregătim. Știm ce va veni“, a punctat și mijlocașul Roberto Mălăele, care a deschis scorul cu Gloria Albești, din lovitură liberă.
 
Programul Farului II din play-off
 
1: 5 aprilie - SC Popești Leordeni - Farul II
2: 9 aprilie - Agricola Borcea - Farul II
3: 16 aprilie - Farul II - CS Afumați
4: 22 aprilie - Farul II - SC Popești Leordeni
5: 30 aprilie - Farul II - Agricola Borcea
6: 4 mai - CS Afumați - Farul II
7: 7 mai - SC Popești Leordeni - Farul II
8: 14 mai - Agricola Borcea - Farul II
9: 21 mai - Farul II - CS Afumați.
 
„A fost un meci dificil cu Gloria Albești, ne bucurăm că am reușit să câștigăm, și la o diferență destul de mare și suntem fericiți că ne-am calificat în play-off. E foarte bine că am reușit să marchez și să-mi ajut echipa, mai ales după o perioadă lungă în care nu am înscris. Ne-a propus să ajungem cât mai departe, să ne batem la baraj și să ajungem în Liga a 2-a. Avem mult de muncă, adversarii sunt dificili. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a promova“, a menționat atacantul Luca Andronache, autor a două goluri în victoria cu 4-0 de la Ovidiu. 
 
În play-out vor juca formațiile de pe locurile 5-10 de la finele sezonului regular. Se vor disputa meciuri tur - retur, iar la final cel mai slab loc opt dintre cele zece serii și ocupantele locurilor 9 și 10 vor retrograda direct în Liga a 4-a. 
 
Programul Gloriei Albești din play-out
 
1: 5 aprilie - Gloria Albești - ACSM Oltenița
2: 9 aprilie - Gloria Albești - FC Voluntari 2
3: 16 aprilie - Înainte Modelu - Gloria Albești
4: 22 aprilie - Gloria Albești - Recolta Gheorghe Doja
5: 30 aprilie - CSM Fetești - Gloria Albești
6: 4 mai - ACSM Oltenița - Gloria Albești
7: 7 mai - FC Voluntari 2 - Gloria Albești
8: 14 mai - Gloria Albești - Înainte Modelu
9: 21 mai - Recolta Gheorghe Doja - Gloria Albești
10: 28 mai - Gloria Albești - CSM Fetești.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:

Liga a 3-a
Farul Constanța II s-a calificat în play-off, Gloria Albești va evolua în play-out (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii