Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îmi place să joc împotriva lui“ Bogdan Ţîru, pregătit de duelul de astăzi cu Denis Alibec, din meciul Astra Giurgiu - FC Viitorul

ro

08 Feb, 2019 00:00 1722 Marime text
Partida Astra Giurgiu - FC Viitorul deschide etapa a 23-a a Ligii 1, meciul fiind programat vineri, 8 februarie, de la ora 20.00. În clasament, Astra se află pe locul şase, cu 32 de puncte, în vreme ce Viitorul ocupă poziţia a patra, cu 34 de puncte, astfel că partida e foarte importantă pentru ambele echipe, din perspectiva calificării în turneul play-off.
 
La FC Viitorul, revine Denis Drăguş, după etapa de suspendare, în schimb, vor lipsi Eric, Măţan, Buzbuchi (accidentaţi), Vână şi Houri (suspendaţi). „Astra e o echipă cu jucători foarte buni. Trebuie să producem rezultat, orice punct e bun. Miza e mare, şi Astra are nevoie de puncte. Sperăm să facem un meci bun şi să ne ridicăm la importanţa partidei. Nu trebuie să-i lăsăm să joace pe cei de la Astra, că ştiu fotbal. Meciul nu e decisiv, mai sunt apoi alte trei partide din sezonul regulat“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

Super talentat, dat şi capricios

 
În confruntarea de astăzi, echipa de pe litoral se va confrunta şi cu atacantul Denis Alibec, care a jucat la FC Viitorul în sezonul 2012/20103, marcând cinci goluri în 23 de partide. „Suntem în lumea fotbalului, e a noastră, din când în când ne reîntâlnim. El e cu interesul lui, noi cu ale noastre. Denis e un jucător foarte bun, l-am apreciat şi îl apreciez în continuare. Ca orice jucător super talentat, e capricios. Ca om de fotbal, mă bucur când îl văd că e în condiţie bună. Sperăm să nu facă un meci foarte bun cu noi“, a spus Gică Hagi. „Denis e un atacant foarte talentat şi imprevizibil în acelaşi timp. Am spus-o mereu că îmi place să joc împotriva lui. Suntem şi prieteni. Va fi un duel foarte frumos“, a spus şi stoperul Bogdan Ţîru, care se va confrunta direct cu Alibec pe teren.
 

Opţiune serioasă pentru play-off

 
„Putem spune că meciul cu Astra e decisiv, însă toate până la finalul sezonului regulat sunt la fel. Chiar dacă vom câştiga la Giurgiu, tot se va juca până la final calificarea în play-off. Avem o deplasare grea. Astra are jucători buni, cărora le place să joace. Am strâns patru meciuri la rând fără gol, dar am avut şi neşansă, pentru că am produs fotbal şi ne-am creat ocazii. Trebuie să fim mai inspiraţi în faţa porţii şi mai pragmatici în joc“, a spus Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul.
 
„Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, combinativi, cu multe sezoane de prim eşalon. Vom avea meci greu, dar sperăm să obţinem un rezultat pozitiv. Dacă vom învinge, cred că vom lua o opţiune serioasă pentru play-off“, a completat Bogdan Ţîru.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii