Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul, încă un pas greşit în cursa pentru promovare. Doar egal în derby-ul cu Progresul 1944 Spartac (galerie foto+video)

ro

14 Apr, 2018 19:30 6017 Marime text
Meciul de fotbal SSC Farul - Progresul 1944 Spartac, foarte important pentru promovare și jucat astazi la Constanta, pe stadionul Farul, in seria secunda a Ligii a 3-a, s-a incheiat la egalitate, 1-1. 
 
Pentru SSC Farul a marcat Tudorica in minutul 1, iar oaspetii au punctat prin Stanciu in minutul 59.
 
Atmosfera a fost foarte frumoasa, numerosul public constantean (în jur de 4.000 de oameni) încurajând exemplar echipa și sperand pana la final in obtinerea victoriei, insa gazdele n-au reusit sa le ofere un succes.
 
SSC Farul a jucat cu: Gurău - Iani, Lamine, Kwadwo, Călințaru, Tudorică, Cârstocea, Al. Grigoraş, Stănescu, Zamfir, Dragu. Au mai jucat Florea, Şicu si Zaharia.
 
In urma acestui rezultat, care vine după un alt egal al constănțenilor, 2-2 în deplasare cu CSM Rm. Sărat, SSC Farul se mentine pe primul loc in clasament, la egalitate de puncte cu Progresul 1944 Spartac, dar echipa din Bucuresti detine avantajul rezultatelor directe, criteriu care decide la final promovata in caz de egalitate de puncte.
Speram într-o victorie, dar n-am reușit-o. S-a dorit, însă cred că nu a fost destul de multă luciditate. Până acum, depindeam de noi, acum depindem și de alte rezultate. În meciurile directe, Progresul 1944 Spartac e peste noi. Sperăm ca în cele șase etape rămase să câștigăm tot, iar, în plus, jocul rezultatelor să ne fie favorabil. Azi nu am fructificat șansa de a ne detașa la trei puncte. Ne pare rău, cu atât mai mult cu cât au fost atâția spectatori la meci. Le mulțumim că au fost în număr atât de mare alături de noi și ne pare rău că nu am putut să le oferim și victoria, a declarat Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul.     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii