Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Festival de ratări în partida FC Farul - Ripensia Timișoara. Gazdele s-au impus la limită

ro

23 Sep, 2019 19:13 1929 Marime text
FC Farul și Ripensia Timișoara s-au întâlnit astăzi la Constanța, în etapa a opta a Ligii a 2-a.

Partida le-a revenit gazdelor, însă numai cu 1-0 (Antoche 12), "marinarii" ratand cât pentru trei meciuri, multe dintre situațiile de gol fiind din postura de singuri cu portarul. În repriză a doua, Farul a avut si o bară!

Mai mult, echipa de pe litoral a jucat în superioritate numerică din minutul 29, după eliminarea cu rosu direct a lui Marius Florescu (fost jucător al Farului), însă nu a putut să se impună la o diferență mai mare.

Ianis Zicu, antrenorul Farului, a mizat pe: Muțiu  (cpt.), Nicola, Cană, Lică, I. Carabela, Antoche, Greu (65 D. Halep), Cruceru (24 Toma), Al. Stoica, I. Stoica (58 Hordouan), P. Petre.

La partidă a asistat si selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, care a fost prezent apoi și la meciul FC Viitorul - Poli Iași.

În urma acestei victorii, FC Farul a acumulat 12 puncte (trei victorii, trei egaluri şi două înfrângeri, golaveraj 5-4) şi a urcat patru locuri în clasament în clasament, ajungând pe opt.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral va juca în deplasare cu CSM Reşiţa (locul 12, cu 9 puncte), meciul fiind programat sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00.

Sursa foto: 1 + galerie - ZIUA de Constanţa; 2 - Facebook (FC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii