Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare impresionantă la Constanţa, pentru meciul de baseball SUA – România. Stadionul „Portul”, înconjurat de poliţişti şi jandarmi (galerie foto+video)

ro

15 Apr, 2017 09:50 4298 Marime text
Pentru evenimentul sportiv special de astăzi de la Constanţa au fost mobilizate forţe impresionante de ordine.

Citește și LIVE TEXT. Elemente decorative americane şi mâncare tradiţională româneascăMeci de baseball SUA – România, la Constanţa (galerie foto)

 
Stadionul „Portul“, care va găzdui un meci-eveniment de baseball între echipa SUA, reprezentată de militarii americani din România, şi echipa naţională de baseball a României, este înconjurat, la această oră, de poliţişti şi jandarmi.


 
De menţionat că pe bulevardul 1 Mai circulaţia este restricţionată. De asemenea, o jumătate de bandă este blocată cu stâlpi albi de semnalizare. În stradă se află foarte mulţi jandarmi, printre ei civili din serviciile secrete.

Amintim că meciul celebrează 70 de ani de când, pe 15 aprilie 1947, legendarul Jackie Robinson, primul jucător de baseball de culoare, a intrat pe terenul Ebbets din Brooklyn, New York, spărgând barierele discriminării rasiale.


 
La disputa demonstrativă va fi prezent şi ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, care va vorbi în deschiderea meciului.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii