Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoteluri pe faleză Ce avere lasă la Eforie Nord fostul mare fotbalist Costică Ştefănescu

ro

23 Aug, 2013 00:00 10950 Marime text
Costică Ştefănescu, fostul mare fotbalist român care s-a sinucis aruncându-se de la etajul cinci al Spitalului Militar din Bucureşti, avea afaceri la Eforie Nord, unde, alături de soţia sa, deţinea două hoteluri, „Maryland” şi „Evelyn”, în care investise circa 1,8 milioane de euro. Fostul căpitan al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale petrecea mult timp la Eforie, unde îi plăcea să-şi invite şi prietenii.

„Maryland” a fost botezat după prenumele soţiei sale, Mary (care a lucrat în turism, în Germania), iar „Evelyne” după o nepoţică, Evelyne (fetiţa fetei celei mari a lui Mary din prima căsătorie, Elisabeth). „Maryland” are trei stele şi a fost construit în anul 1997. Are deschidere direct spre plajă, cele 25 de camere având ferestrele orientate către mare. Preţurile variază între 20 şi 40 de euro. De la „Evelyne” turiştii ajung la plajă, pe jos, în circa un minut.

Acest stabiliment a fost construit în anul 2004, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Are 29 de camere şi o curte de 1.500 de metri pătraţi. Preţul camerelor este la fel cu cel de la „Maryland”. „Evelyne” este deschis în perioada 1 mai - 30 septembrie. Afacerea cu cele două hoteluri îi mergea bine lui Costică Ştefănescu. Acesta mai deţinea un imobil la Miami, iar averea sa, pe care o lasă urmaşilor, este estimată la 4,5 milioane de euro.

A lăsat un bilet de adio

Costică Ştefănescu şi-a explicat gestul său extrem într-un bilet de adio lăsat pe noptiera salonului de spital, informează realitatea.net. „Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi că ne roagă să-i iertăm gestul. Spunea că nu mai poate îndura durerile care-l chinuiau. Ne aşteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia să ne fi gândit că e ceva în neregulă cu el, mai ales de când ne-a spus că şi-ar dori să fie eutanasiat. Era clar că el nu mai poate lupta cu boala”, a mărturisit Ion Ştefănescu, fratele marelui fotbalist, pentru Click. Costică Ştefănescu s-a stins din viaţă la vârsta de 62 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • camelia 23 Jan, 2014 23:27 Pacat de domnul stefanescu