Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău așteaptă meciul din turul doi de la Roland Garros

ro

03 Jun, 2021 00:00 2650 Marime text
  • Jucătorul din Constanța și germanul Kevin Krawietz au trecut în prima rundă de perechea formată din Ariel Behar și Gonzalo Escobar.

Unicul reprezentant al României pe tablourile masculine de la Roland Garros, constănțeanul Horia Tecău, a avut un debut de succes în proba de dublu masculin a turneului de Mare Șlem din Franța, ediția 2021.

Horia evoluează alături de germanul Kevin Kravietz, cel care s-a impus la Paris în ultimii doi ani făcând pereche la dublu cu conaționalul său Andreas Mies. În runda întâi, Horia și Kravietz, cotați cu a noua șansă la câștigarea trofeului, au trecut în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6, de perechea formată din Ariel Behar (Uruguay) și Gonzalo Escobar (Columbia), meciul durând o oră și 55 de minute.

În turul doi, constănțeanul și partenerul său vor întâlni perechea Yen-Hsun Lu (Taipei) / Yoshihito Nishioka (Japonia), care a trecut cu 6-4, 6-1 de Julian Knowle (Austria) şi David Pel (Olanda).

Horia Tecău s-a calificat pentru a 12-a oară în turul secund la Roland Garros (din 13 participări). În 2015, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, campionul din Constanța a jucat semifinala la Paris (acesta fiind cel mai bun rezultat al său în turneu).

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Horia Tecău și Kevin Krawietz au pierdut finala turneului de la Barcelona

107 ani de la fondarea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Ce constănţeni fac parte din structurile forului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii