Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM Constanţa a câştigat primul meci cu HC Odorhei

ro

11 May, 2015 00:00 2005 Marime text
HCM Constanţa a câştigat primul meci cu HC Odorhei din turneul locurilor 5-8 al Ligii Naţionale de handbal masculin. Confruntarea se dispută în Sala Sporturilor din Constanţa, în sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar ieri HCM s-a impus cu 32-27 (14-14). Pentru echipa constănţeană au punctat Humet - 7 goluri, Gal - 6, Toma - 6 (5 de la 7 m), Vujadinovic - 4, Angelovski - 3, Baican - 2, Cristescu - 2, Buricea - 1 şi Rakcevic - 1.
 
„Avem ceva accidentări, dar sperăm să iasă şi mâine (n.r. astăzi) un handbal frumos. Vrem să realizăm a doua victorie şi să încheiem conturile, astfel încât să beneficiem de mai multe zile de recuperare pentru ultimul meci al sezonului. Le mulţumim oamenilor care ne-au susţinut din tribună şi îi aşteptăm în continuare alături de noi“, a declarat handbalistul Predrag Vujadinovic, de la HCM.
 
Astăzi, de la ora 17.00, cele două formaţii se întâlnesc din nou, iar dacă va fi nevoie, se va disputa şi meciul trei, mâine, tot de la ora 17.00. Cine va triumfa în întâlnirea HCM - HC Odorhei va lupta pentru locul cinci cu echipa care va triumfa în meciul Dunărea Călăraşi - Ştiinţa Bacău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii