Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța s-a înscris în European League

ro

03 Jun, 2021 12:40 3052 Marime text
  • HC Dobrogea Sud Constanța va evolua din nou în cupele europene.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a înscris în competiția continentală European League.  

HC Dobrogea Sud și-a câștigat dreptul de a evolua în competițiile europene și în sezonul următor. Dacă bronzul din Liga Zimbrilor ne putea trimite și în Cupa EHF, prin prezența în finala Cupei României, participarea în EHF European League nu mai este condiționată de un eventual wild-card primit de Dinamo pentru Liga Campionilor, se arată pe site-ul oficial al HCDS.

Ne-am înscris în European League, ca și anul trecut. Locul 2 în Cupa României ne plasează mai bine decât la ediția trecută, când am terminat pe 4 în Liga Zimbrilor. Poate vom avea șansa să jucăm un singur tur preliminar și să fim și cap de serie, a precizat Ionuț Stănescu, președintele clubului constănțean, potrivit sursei citate.

În 2020, HCDS a jucat pentru a pătrunde în grupele EHF European League, ratând acest obiectiv în fața formației portugheze Sporting Lisabona, care a trecut greu de echipa constănțeană, în turul doi preliminar, după 27-27 la Constanța și 22-21 (10-12) în Portugalia.  

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii