Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța Rareș Ștefan și David Pavlov, noi convocări la lotul național. Dueluri cu Ungaria

ro

18 Jun, 2022 00:00 1511 Marime text
În stânga - Rareș Ștefan, în dreapta - David Pavlov
 
  • În luna aprilie a acestui an, David Pavlov a bifat o nouă acțiune a lotului, un stagiu de pregătire la Timișoara, urmat de două întâlniri de verificare cu Cehia.
 
Doi tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud Constanța, Rareș Ștefan și David Pavlov, care joacă pe postul de extremă dreapta, au primit noi convocări la lotul național de juniori (generația 2004-2005).
 
Reprezentativa se va reuni pe 26 iunie, la Oradea, pentru pregătire și jocuri bilaterale în Ungaria, la Balatonboglar, în perioada 26 iunie - 7 iulie, respectiv 7 - 10 iulie. Aceste acțiuni vopr fi urmate, în luna august (8 - 14), de disputele din eșalonul secund European, care se vore disputa la Craiova, iar tricolorii vor lupta pentru accederea în primul eșalon valoric.
 
În luna aprilie a acestui an, David Pavlov a bifat o nouă acțiune a lotului, un stagiu de pregătire la Timișoara, urmat de două întâlniri de verificare cu Cehia. Pentru tânărul jucător convocarea a fost din nou un pas foarte mare, ținând cont că o accidentare, care l-a dus la operație, îl ținuse mult timp departe de teren. Apoi, după două luni de la revenirea la joc și după evoluțiile bune, atât cu echipa de juniori 1 a HCDS, cât și în turneul play-off de tineret al Diviziei A, cu HC Dobrogea Sud DivA, a fost chemat din nou la lot, la stagiul din Banat. 
   
În martie 2022, la meciul HC Dobrogea Sud Constanța - CSM Alexandria 31-23, din etapa a 22-a a Ligii Naționale, s-a înregistrat un moment aparte: jucătorul gazdelor Rareș Ștefan a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori a Consțanței. Rareș a debutat la doar 16 ani, șapte luni și 23 de zile, vârstă cu care a doborât recordul colegului său Teo Ștefan, care avea 16 ani, opt luni și opt zile când a jucat pentru prima data la prima echipă, în februarie 2021, la victoria cu Reșița.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

 
Citește și:
 
Tinerii Daniel Paraschiv și David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța, convocați din nou la echipa națională. Vor juca în Cehia
 
HC Dobrogea Sud
Rareș Ștefan a doborât recordul lui Teo Ștefan și a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori

 
HC Dobrogea Sud Constanța, amicale tari în pre-sezon. Ionuț Stănescu și Gabriel Preda au vacanță mai scurtă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii